Højttaler til iPhone SE (3. generation)

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

Fjernelse

1. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de to stjerneskruer fra højttaleren. Læg skruerne til side.

2. Brug en momentnøgle og superskrue-bitten til at fjerne superskruen fra højttaleren. Læg skruen til side.

3. Indsæt forsigtigt den sorte pind under det nederste højre hjørne af bundkortet (1). Løft bundkortet lige nok til at skubbe højttaleren ind under det, og frigør højttaleren fra højttalerporten (2). Løft højttaleren ud af kabinettet.

•  Forsigtig: Bøj ikke bundkortet, og løft det ikke mere end nødvendigt for at give plads til toppen af ​​højttaleren.

•  Forsigtig: I øverste venstre hjørne af højttaleren er der en tap, der glider mellem bundkortet og kabinettet. Fjern forsigtigt højttaleren for at undgå at brække tappen eller bøje bundkortet.

Genmontering

1. Gennemfør Taptic Engine  genmonteringstrin 1 til 4 for delvist at geninstallere Taptic Engine  .

2. Brug den sorte pind til forsigtigt at flytte Taptic Engine /dockstikket frem og tilbage for at sikre, at det er fastgjort til coax-stikket på kabinettet.

3. Brug den sorte pind til at sikre, at Taptic Engine /dockstikket sidder parallelt med højre side af kabinettet.

•  Forsigtig

• Når du geninstallerer højttaleren, skal du sikre dig, at tappen på højttaleren går under bundkortet og over skruehullet.

• Geninstaller højttaleren forsigtigt for at undgå at brække tappen eller bøje bundkortet.

4. Indsæt den sorte pind under det nederste højre hjørne af bundkortet. Vip toppen af ​​højttaleren ned, og skub den lidt ind under bundkortet (1). Læg bunden af ​​højttaleren i kabinettet. Skub derefter bunden af ​​højttaleren ind i højttalerporten (2).

5. Brug den grønne momentnøgle og superskruebitten til at installere en ny superskrue (923- 04084) i højttaleren.

6. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere to nye stjerneskruer (923-04085) (1) (923- 04083) (2) i højttaleren.

7. Undersøg Taptic Engine /dockstikket for at sikre, at det er fastgjort til coax-stikket på kabinettet.

8. Tryk enden af flex-kablet til​​ Taptic Engine  fast til Taptic Engine /dockstikket.

9. Sæt enden af ​​det nederste antenne-flex-kabel fast til toppen af flex-kablet til Taptic Engine .

10. Tryk den nederste ende af Wi-Fi-antennen til toppen af ​​det nederste antenne-flex-kabel (1). Tryk den øverste ende af Wi-Fi-antennen fast til det øverste stik (2).

11. Gennemfør Taptic Engine  genmonteringstrin 10 til 12 for at geninstallere inddækningen til Taptic Engine-stikket .

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: