Taptic Engine til iPhone SE (3. generation)

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (sort, 0,35 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

Fjernelse

1. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne trilobeskruen fra inddækningsstikket til Taptic Engine . Læg skruen til side.

2. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de to stjerneskruer fra inddækningsstikket til Taptic Engine . Læg skruerne til side.

3. Fjern inddækningsstikket til Taptic Engine , og gem det til genmontering.

4. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne stjerneskruen fra Taptic Engine . Læg skruen til side.

5. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne jordingsklemmen. Gem jordingsklemmen til genmontering.

6. Brug den sorte pind til at løfte den øverste ende af Wi-Fi-antennen af ​​det øverste stik.

7. Hold forsigtigt Wi-Fi-antennen som vist for at få adgang til superskruen nedenunder. Brug en momentnøgle og superskrue-bitten til at fjerne superskruen fra Taptic Engine . Læg skruen til side.

8. Den nederste ende af Wi-Fi-antennen (1) er fastgjort til det nederste antenne-flex-kabel. Brug den sorte pind til at trykke og holde på det nederste antenne-flex-kabel (2). Brug samtidig en ESD-sikret pincet til at løfte enden af ​​Wi-Fi-antennen af ​​stikket og flyt antennen forsigtigt til højre (3).

•  Forsigtig: For at undgå at beskadige Wi-Fi-antennen må du ikke bøje den mere end 90 grader.

9. Flex-kablet til Taptic Engine  ligger under det nederste antenne-flex-kabel. Brug den sorte pind til forsigtigt at løfte enden af ​​det nederste antenne-flex-kabel af toppen af​​ Taptic Engine  flex-kablet.

•  Forsigtig: For at undgå at beskadige det nederste antenne-flex-kabel må du ikke bøje det mere end 60 grader.

10. Brug den sorte pind til forsigtigt at løfte enden af flex-kablet til Taptic Engine  af Taptic Engine /dockstikket.

•  Forsigtig: Kun den nederste ende af Taptic Engine /dockstikket er fastgjort til kabinettet. For at undgå at beskadige eller afmontere stikket må du ikke flytte det for meget.

11. Vip op på højre side af Taptic Engine  (1), og skub den til højre for at fjerne den fra kabinettet (2).

Genmontering

1. Skub venstre side af Taptic Engine  ind i kabinettet (1), og sænk Taptic Engine  på plads (2).

2. Brug en ESD-sikret pincet til at tage fat i jordingsklemmen som vist, og placer den i kabinettet. Hvis jordingsklemmen er knækket eller bøjet, skal du udskifte den med en ny.

3. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-04090) i Taptic Engine .

4. Brug den grønne momentnøgle og superskrue-bitten til at installere en ny superskrue (923-01994) i Taptic Engine .

• Vigtigt: Sørg for, at superskruen sidder under Wi-Fi-antennen.

5. Undersøg Taptic Engine /dockstikket for at sikre, at det er fastgjort til coax-stikket på kabinettet.

6. Tryk enden af flex-kablet til​​ Taptic Engine  fast til Taptic Engine /dockstikket.

7. Sæt enden af ​​det nederste antenne-flex-kabel fast til toppen af flex-kablet til Taptic Engine .

8. Tryk den nederste ende af Wi-Fi-antennen fast til toppen af ​​det nederste antenne-flex-kabel.

9. Tryk den øvre ende af Wi-Fi-antennen fast til det øverste stik.

10. Placer inddækningsstikket til Taptic Engine  i kabinettet.

11. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere to nye stjerneskruer (923-01996) (1) (923-01995) (2) i Taptic Engine .

12. Brug den sorte momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobeskrue (923-01993) i inddækningsstikket til Taptic Engine .

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: