Skærm til iPhone SE (3. generation)

Før du begynder

Advarsel

Værktøj

• 4,7-tommers reparationsholder

• Tapeskærer

• Skærmpresse

• ESD-sikret pincet

• Ethanol- eller IPA-servietter (isopropylalkohol)

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (sort, 0,35 kgf cm)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

• Torx-sikkerhedsbit

• Universelt stik til fjernelse af skærm

• Universelt armatur til fjernelse af skærm

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du følge instruktionerne for at starte systemkonfigurationen.

Fjernelse

1. Brug en momentnøgle og Torx-sikkerhedsbitten til at fjerne de to sikkerhedsskruer, én fra hver side af Lightning-stikket. Læg skruerne til side.

2. Sæt håndtagene på det universelle armatur til fjernelse af skærm helt ind i det universelle stik til fjernelse af skærm. Spænd derefter fingerskruerne på stikket.

3. Indsæt iPhone i armaturet med skærmen opad og Lightning-stikket vendt mod stikket.

4. Skub det øverste håndtag for at flytte den øverste sugekop så tæt på Home-knappen som du kan uden at røre den. Skub det nederste håndtag, så den nederste sugekop flugter med den øverste sugekop. Tryk iPhone ned for at fastgøre sugekopperne til kabinettet.

5. Tryk og hold udløserknappen på stikket (1) nede for at trække håndtaget (2) ned. Vend derefter begge håndtag for at fastgøre sugekopperne til iPhone (3).

6. Tryk og hold udløserknappen på stikket nede, og adskil langsomt håndtagene, indtil du mærker modstand.

7. Drej langsomt knappen på armaturet mod uret, indtil skærmen begynder at adskilles fra kabinettet.

8. Indsæt kanten af tapeskæreren mellem skærmen og kabinettet. Kør skæret rundt om bunden og begge sider af iPhone, indtil skærmen delvist frigøres fra kabinettet.

9. Tryk og hold udløserknappen på stikket nede for at åbne håndtaget (1). Vend derefter håndtagene for at frigøre de to sorte sugekopper (2). Træk i tappene på de gennemsigtige sugekopper for at frigøre iPhone (3).

10. Fjern iPhone fra armaturet, og læg den på en ren, flad overflade.

11. Skub forsigtigt skærmen mod bunden af ​​iPhone for at frigøre de interne skærmklemmer. Vip derefter bunden af ​​skærmen op.

•  Forsigtig: Lirk ikke skærmen.

12. Indsæt kanten af tapeskæreren i toppen af iPhone mellem skærmen og kabinettet. Kør skæret rundt om toppen og siderne af iPhone, indtil skærmen er fri.

•  Forsigtig: For at undgå at beskadige flex-kablerne må du ikke vippe bunden af skærmen mere end 5 grader.

13. Vip skærmen op som vist.

•  Forsigtig

• For at undgå at beskadige kabinettet eller skærmen skal du sikre dig, at de indvendige skærmklemmer er frigjort, før du vipper skærmen op.

• Sørg for ikke at beskadige flex-kablerne, når du vipper skærmen op.

•  Advarsel: Hvis batteriet er bulet, punkteret eller på anden måde beskadiget, skal du standse reparationen. Du kan finde en servicemulighed på https://support.apple.com/da-dk/repair.

14. Indsæt sugekopperne i reparationsholderen. Placer iPhone i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen. Tryk forsigtigt langs skærmens kanter for at fastgøre den til sugekopperne.

15. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de to stjerneskruer fra inddækningsstikket til batteri/skærm. Læg skruerne til side.

16. Fjern inddækningsstikket til batteri/skærm, og gem det til genmontering.

17. Brug den sorte pind til at løfte enden af batteriets flex-kabel ud af stikket.

•  Forsigtig: Du skal først frakoble batteriets flex-kabel for at sikre, at iPhone forbliver slukket.

18. Brug den sorte pind til forsigtigt at løfte enderne af skærmens flex-kabel (1) og flex-kablet til Home-knappen (2) ud af stikkene.

• Bemærk: Flex-kablet til Home-knappen ligger under flex-kablet til skærmen.

19. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de tre stjerneskruer fra kameraets inddækningsstik. Læg skruerne til side.

20. Fjern inddækningsstikket til kameraet, og gem det til genmontering.

21. Brug den sorte pind til at løfte enden af flex-kablet til ​​FaceTime HD-kameraet ud af stikket.

22. Hold skærmen i kanterne. Træk i tappen på sugekoppen for at frigøre den fra skærmen. Læg derefter skærmen med forsiden nedad på en ren, flad overflade.

23. Brug den sorte pind til at fjerne al klæbemiddel fra skærmen og kabinettet.

24. Brug ethanol- eller IPA-servietter til at rense alt overskydende klæbemiddel af kabinettet.

•  Advarsel: Klem overskydende væske ud af ethanol- eller IPA-servietten, før du rengør skærmen. Sørg for, at væske fra servietten ikke samler sig i hjørnerne på skærmen eller siver ind under bagpladen.

Genmontering

1. Undersøg de interne skærmklemmer. Sørg for, at de sidder i en 90-graders vinkel og ikke er bøjet eller beskadiget.

• Vigtigt

• Hvis de indvendige skærmklemmer er beskadigede, skal du muligvis udskifte skærmen.

• Hvis du installerer en erstatningsskærm, skal du trække beskyttelsescoveret af fra toppen og undersiden af ​​det.

•  Advarsel: Undersøg kabinettet for løse eller ekstra skruer og små dele, som kan beskadige batteriet og forårsage sikkerhedsproblemer.

2. Sæt klæbemidlet ind over kabinettet med det øverste højre hul over kameraet og den nederste tap til højre.

•  Forsigtig: Sørg for, at du har fjernet alt overskydende klæbemiddel fra skærmen og kabinettet, før du påfører det nye klæbemiddel.

3. Erstatningsskærmens klæbemiddel har en udløserforing øverst, i midten og i bunden. Tag fat i tappen på den nederste udløserforing. Træk derefter langsomt den nederste udløserforing (1) ud under klæbemidlet (2), mens du trykker klæbemidlet på kabinettet.

• Vigtigt: Fjern ikke den øverste udløserforing endnu.

• Nederste udløserforing (1)

• Klæbemiddel (2)

• Bemærk: Den nye selvklæbende erstatningsskærm til din model kan se anderledes ud end på illustrationen, men trinene er de samme.

4. Brug den sorte pind til at trykke skærmklæberen på omkredsen af ​​kabinettet.

5. Fjern den venstre del af den øverste udløserforing først (1). Fjern derefter de tre sektioner, der løber langs toppen (2), højre side (3) og i bunden (4).

• Vigtigt: Fjern ikke den midterste udløserforing endnu.

• Øverste udløserforing

6. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

7. Tilpas højre kant af glasset til højre kant af kabinettet. Hold skærmen i kanterne, og tryk den forsigtigt mod sugekoppen.

8. Tryk forsigtigt enden af flex-kablet til ​​FaceTime HD-kameraet fast til stikket. Pres jævnt langs længden af stikket.

9. Placer-kameraets stik over enderne af flex-kablerne.

10. Brug den sorte momentnøgle og JCIS-bit til at installere tre nye stjerneskruer (923-01986) i kameraets inddækningsstik.

11. Tryk forsigtigt enderne af flex-kablet til Home-knappen (1) og flex-kablet til skærmen (2) fast til stikkene. Tryk jævnt langs længden af hvert stik.

• Bemærk: Flex-kablet til skærm dækker flex-kablet til Home-knappen.

12. Tryk enden af flex-kablet fast til stikket.

13. Placer inddækningsstikket til batteri/skærm over enderne af flex-kablerne.

14. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere fire nye stjerneskruer (923-01989) (1) (923-01990) (2) i inddækningsstikket til batteri/skærm.

15. Fjern den venstre strimmel på den midterste udløserforing mod uret, start nær kameraet øverst på kabinettet.

• Midterste udløserforing

16. Hold skærmen i kanterne. Træk i tappen på sugekoppen for at frigøre den fra skærmen. Fjern sugekopperne fra reparationsholderen.

•  Advarsel: Undersøg kabinettet for løse eller ekstra skruer og små dele, som kan beskadige batteriet og forårsage sikkerhedsproblemer.

17. Lad de indvendige skærmklemmer hvile på kabinettet, så der efterlades et lille mellemrum mellem skærmen og kabinettet. Fjern den venstre strimmel på den midterste udløserforing mod uret, start nær kameraet øverst på kabinettet.

•  Advarsel: Lad ikke skærmen røre det blotlagte klæbemiddel.

18. Undersøg skærmtapen for at sikre, at det sidder korrekt og ikke er beskadiget eller krøllet. Hvis klæbemidlet er beskadiget, skal du fjerne det og påføre et nyt.

19. Tryk på de fire hjørner af skærmen som vist. Tryk derefter langs kanterne, indtil skærmen klikker på plads og flugter med kabinettet.

•  Forsigtig: Sørg for, at flex-kablerne ikke er fanget mellem skærmen og kabinettet.

20. Placer reparationsholderen og iPhone i skærmpressen. Træk stangen ned, indtil skærmpressen låser.

21. Vent, indtil skærmpressen bipper, og timeren viser 0. Træk stangen (1) ned, og træk udløserknappen ud (2). Løft derefter stangen (3).

22. Fjern iPhone fra skærmpressen og reparationsholderen.

23. Brug den blå momentnøgle og Torx-sikkerhedsbitten til at installere to nye sikkerhedsskruer, en på hver side af Lightning-stikket.

• Bemærk: Brug den korrekte skruefarve til din model.

• Midnat (923-02005)

• Rød, stjerneskær (923-02007)

•  Forsigtig: Hvis skruerne ikke flugter, skal du fjerne skruerne og lægge dem til side. Gentag derefter trin 23 for at installere et nyt sæt sikkerhedsskruer. Hvis de nye skruer stadig ikke flugter, skal du gentage alle trin til fjernelse og genmontering.

Forsigtig

• Systemkonfiguration er påkrævet, hvis du har installeret en erstatningsskærm eller et nyt batteri. Se bort fra meddelelser om iPhone-funktioner på låseskærmen, indtil systemkonfigurationen er fuldført.

• Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du starte systemkonfigurationen ved at sætte enheden i diagnosticeringstilstand. Tryk på Start diagnosticering, og følg anvisningerne på skærmen.

• Du har ét forsøg til at fuldføre systemkonfigurationen. Hvis forsøget afbrydes eller annulleres, eller hvis der opstår fejl, vises der en meddelelse på enheden om, at du skal kontakte en butik til selvbetjeningsreparation for at få hjælp.