Nyheder i opdateringerne til macOS Mojave

Læs mere om opdateringerne, som Apple har udgivet til macOS Mojave.

macOS Mojave-opdateringer forbedringer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten for din Mac og anbefales til alle Mojave-brugere. Du kan hente opdateringerne ved at klikke i Apple-menuen , vælge Systemindstillinger og derefter klikke på Softwareopdatering. Læs mere om opdatering af softwaren på din Mac.

Læs mere om Apple-sikkerhedsopdateringer for at få yderligere oplysninger om disse opdateringers sikkerhedsindhold.

macOS Mojave 10.14.6

Denne opdatering:

• Gør downloadede udgaver tilgængelige – både online og offline – i sektionen My Magazines (Mine tidsskrifter) i Apple News+.

• Føjer alle tidsskrifter i Apple News+, herunder aviser, til kataloget øverst i dit feed for News+.

• Tilføjer muligheden for at fjerne downloadede tidsskrifter i Apple News+ ved at vælge Historik > Ryd > Ryd alt.

• Adresserer et problem, der forhindrer oprettelse af en ny Boot Camp-partition på iMac og Mac mini med Fusion Drive.

• Løser et problem, der kan forårsage fastfrysning under genstart.

• Løser et grafikproblem, der kan opstå under afbrydelse af vågeblus.

• Retter et problem, der kan få en video i fuld skærm til at gå i sort på Mac mini.

• Forbedrer pålidelighed ved arkivdeling over SMB.

Virksomhedsindhold:

• Adresserer et problem, hvor arkivdelingsforbindelser potentielt kunne falde bort.

• Forbedrer kompatibiliteten af Xsan-klienter, når der opnås adgang til diskenheder, der bruger LUN-sektorstørrelser på 1 K eller mere.

macOS Mojave 10.14.5

Denne opdatering:

• Tilføjer AirPlay 2-understøttelse for deling af videoer, billeder, musik og meget mere fra din Mac direkte til dit AirPlay 2-aktiverede smart-tv.

• Tilføjer muligheden for at følge et tidsskrift fra katalogvisningen i Apple News+.

• Forbedrer lydforsinkelse på MacBook Pro-modeller, der blev lanceret i 2018.

• Retter et problem, som har forhindret nogle meget store OmniOutliner- og OmniPlan-dokumenter i at blive renderet korrekt.

• Slår tilbehør med usikre Bluetooth-forbindelser fra.

Virksomhedsindhold:

• Retter et problem, som har forhindret nulstilling af adgangskoden for brugerkontoen fra log ind-vinduet efter brug af en personlig gendannelsesnøgle (PRK) til at låse FileVault-enheden op.

• Retter et problem, som har forhindret InstalledApplicationList MDM-kommandoen i at registrere, at der er tilgængelige opdateringer til programmer, som er installeret via VPP.

macOS Mojave 10.14.4

Apple News+

• Apple News+ er en ny abonnementstjeneste, der er en udvidelse af Apple News og indeholder hundredvis af tidsskrifter og populære aviser.

• Vores redaktører håndplukker de allerbedste artikler og tidsskrifter, og du får også personlige anbefalinger om de emner, der er mest interessante for dig.

• Automatiske downloads gør det let at læse tidsskrifterne offline.

• Apple News er nu tilgængelig i Canada med en gratis oplevelse, der omfatter håndplukkede Populære artikler, et personligt I dag-feed og understøttelse af både engelsk og fransk.

• Apple News+ er tilgængelig i USA og Canada og giver adgang til masser af ekstra canadiske tidsskrifter.

Safari

• Føjer understøttelse af Mørk tilstand til websteder med tilpassede farvepaletter.

• Strømliner login på websteder, når loginoplysningerne udfyldes med Autoudfyld adgangskode.

• Tillader kun anmodninger om push-meddelelser efter at have interageret med et websted.

• Tilføjer en advarsel, når en usikker webside indlæses.

• Fjerner understøttelse af den forældede Registrer ikke-standard for at forhindre potentiel brug som fingeraftryksvariabel – Intelligent blokering af sporing beskytter nu som standard mod sporing mellem websteder.

iTunes

• Viser flere anbefalinger fra redaktørerne på en enkelt side på fanen Gennemse, så det er nemmere at opdage ny musik, spillelister og meget mere i Apple Music.

AirPods

• Tilføjer understøttelse af nye AirPods (2. generation).

Mere:

• Understøtter Luftkvalitetsindeks i Kort for USA, Storbritannien og Indien.

• Forbedrer kvaliteten af lydoptagelser i Beskeder.

• Understøtter RTT (real-time text) til telefonopkald, der foretages på Mac via en iPhone i nærheden.

• Kun tilgængelig i USA.
  • Leverer forbedret understøttelse af eksterne GPU-enheder i Aktivitetsovervågning.

• Retter et problem i App Store, der kan have forhindret implementering af de seneste versioner af Pages, Keynote, Numbers, iMovie og GarageBand.

• Forbedrer pålideligheden af USB-lydenheder, når de bruges sammen med MacBook Air-, MacBook Pro- og Mac mini-modeller, der blev lanceret i 2018.

• Retter skærmens standardlysstyrke for den MacBook Air, der blev lanceret i 2018.

• Retter et problem med den grafiske kompatibilitet, som kan forekomme på nogle eksterne skærme, der er tilsluttet Mac mini (2018).

• Løser problemer med Wi-Fi-forbindelsen, der kan forekomme efter opgradering til macOS Mojave.

• Retter et problem, hvor en gentagen tilføjelse af en Exchange-konto kan medføre, at den forsvinder fra Internetkonti.

• Retter et problem, hvor der regelmæssigt kan blive anmodet om AOL-brugeradgangskoder i Mail.

Virksomhedsindhold:

• Retter et problem, der kunne forhindre, at mobilkonti kan logge ind fra en Mac på et andet netværk, efter deres netværkskontoadgangskode er ændret.

• Løser et problem, der indimellem forhindrede, at apps kunne downloades fra App Store eller installeres via MDM.

• Mobile Active Directory-konti, der har brugt deres personlige gendannelsesnøgle (PRK) til at oplåse en FileVault-enhed, er ikke længere påkrævet for at fortsætte med at bruge PRK til at oplåse, men kan bruge deres adgangskode til at logge ind i stedet.

macOS Mojave 10.14.3

Denne opdatering forbedrer sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten af din Mac og omfatter følgende virksomhedsindhold: Når der oprettes en forbindelse til arkivdeling, der anvender en gyldig Kerberos TGT til at godkende, vil brugere ikke længere blive bedt om at indtaste deres loginoplysninger.

macOS Mojave 10.14.2

Denne opdatering:

• Tilføjer understøttelse af RTT (real-time text) for Wi-Fi-opkald.

• Kun tilgængelig i USA.
  • Tilføjer en menukommando til News, der kan åbne en historie i Safari.

• Løser et problem, der kunne forhindre iTunes i at afspille medier på AirPlay-højtalere fra tredjeparter.

Virksomhedsindhold:

• Tillader administratorerne at aktivere FileVault via MDM til mobilkonti og brugere, der er oprettet af MDM.

• Tillader brugerne at nulstille deres adgangskode til log ind-vinduet, når denne adgangskode er udløbet, via politikken for adgangskoder.

• Løser et problem, der forhindrer skærme i at virke, når de er sluttet til MacBook Pro-modeller, der blev lanceret i 2018, hvis bestemte USB-grafikenheder fra tredjeparter også er tilsluttet.

macOS Mojave 10.14.1

Denne opdatering:

• Tilføjer understøttelse af video- og lydopkald via Group FaceTime, der understøtter op til 32 deltagere på samme tid, er krypteret fra start til slut og kan indledes fra en gruppesamtale i Beskeder eller tilgås når som helst under et igangværende opkald.

• Tilføjer mere end 70 nye emojis, herunder nye figurer med rødt hår, gråt hår og krøllet hår, en ny emoji for skaldede, flere smilende ansigter og emojis, der repræsenterer forskellige dyr, sportsgrene og typer af mad.

macOS Mojave 10.14

Læs mere om opgradering til macOS Mojave.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.