Hvis din venstre eller højre AirPod ikke virker

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din venstre eller højre AirPod ikke afspiller lyd.

Hvis der ikke er lyd i en af dine AirPods

1. Sørg for, at dit opladningsetui er fuldt opladet.

2. Placer begge AirPods i opladningsetuiet, og oplad dem i 30 sekunder.

3. Åbn opladningsetuiet i nærheden af din iPhone eller iPad.

4. Kontroller opladningsstatussen på din iPhone eller iPad for at sikre, at begge AirPods oplades .

5. Sæt begge AirPods i ørerne.

6. Afspil lyd for at teste begge AirPods.

Hvis en AirPod stadig ikke virker, kan du nulstille dine AirPods eller kontakte Apple-support.

Hvis der er lav lydstyrke i en af dine AirPods

Hvis din venstre eller højre AirPod ikke afspiller nogen lyd, eller hvis lydstyrken er for lav, kan du følge disse trin:

1. Kontroller mikrofon- og højttalernettet på begge AirPods.

2. Hvis der er snavs på dine AirPods, skal du rengøre dem.

3. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Lyd/visuel > Balance, og sørg for, at balancen er indstillet i midten.