Taptic Engine på iPhone 14 Pro

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og superskrue-bitten til at fjerne superskruen fra Taptic Engine . Læg skruen til side.

3. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de to stjerneskruer fra Taptic Engine . Læg skruerne til side.

4. Løft enden af flex-kablet til Taptic Engine  ud af stikket.

5. Fjern Taptic Engine  og mellemlægspladen til batteriet fra kabinettet.

Genmontering

1. Hvis du geninstallerer den eksisterende Taptic Engine , skal du lade mellemlægspladen til batteriet være fastgjort. Hvis du installerer en ny Taptic Engine , skal du fjerne mellemlægspladen fra den originale Taptic Engine  og klæbe den til den nye.

2. Placer Taptic Engine  og mellemlægspladen i kabinettet.

3. Tryk enden af flex-kablet til Taptic Engine  til stikket.

4. Brug den blå momentnøgle og superskrue-bit til at installere en ny superskrue (923-08151) i Taptic Engine .

5. Brug den blågrønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere to nye stjerneskruer (923-08149) (1) (923-08374) (2) i Taptic Engine .

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: