Bundhøjttaleren på iPhone 14 Pro

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (grå, 0,55 kgf cm)

Forsigtig

Undgå at røre ved jordingsfjedrene på bundhøjttaleren.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de fire stjerneskruer fra bundhøjttaleren. Læg skruerne til side.

3. Vip bundhøjttaleren let op som vist (1). Kør den flade ende af den sorte pind mellem batteriets mellemlægsplade, Taptic Engine  og bundhøjttaleren for at løsne klæbemidlet på mellemlægspladen (2).

4. Fjern bundhøjttaleren fra kabinettet.

Genmontering

1. Drej reparationsholderen. Sørg for, at gummipakningen er placeret som vist. Hvis pakningen sidder forkert, skal du bruge en ESD-sikret pincet til at flytte den.

2. Drej reparationsholderen. Tilpas porten på bundhøjttaleren til gummipakningen. Placer derefter bundhøjttaleren i kabinettet.

3. Brug den grå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere fire nye stjerneskruer (923-08147) (1) (923-08377) (2) i bundhøjttaleren.

•  Forsigtig: Undgå at beskadige jordingsfjedrene på højttaleren.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: