La icona de professors.

Afegeix classes de Tasques, envia avaluacions i crea tasques ràpidament

L’app Tasques et permet afegir classes, enviar avaluacions i crear tasques ràpidament. A més, pots consultar-hi els resultats de les avaluacions i la classe, a més del progrés de l’alumnat.

Començar amb l’app Tasques

La icona Gestionar.

Gestionar classes, professors i alumnes a l’app Tasques

Per configurar l’app Tasques, inscriu-te a l’Apple School Manager, crea comptes de professors i d’alumnes, crea classes, instal·la l’app Tasques i activa el progrés dels alumnes.

Configuració de l’app Tasques

Per explorar el manual d’ús de l’app Tasques, toca la taula de continguts de la part superior de la pàgina o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web del suport tècnic per a centres educatius.