Pantalla bloquejada amb una barra a la part inferior que indica que pots lliscar un dit cap amunt des de la vora inferior.

Saluda el futur

Coneix l’iPhone 11, iPhone 11 Pro i l’iPhone 11 Pro Max. Aprèn gestos intuïtius, fes servir la teva cara com a contrasenya i descobreix tot allò que és possible amb la increïble càmera amb ultra gran angular.

Et presentem la pròxima generació d’iPhone

La pantalla de la càmera en mode Foto, amb els altres modes a esquerra i dreta a sota del visor. Els botons de flaix, mode nit i Live Photo són al capdamunt de la pantalla. A sota dels modes de la càmera hi ha, d’esquerra a dreta, una miniatura d’imatge per accedir a les fotos i vídeos, el botó de l’obturador i el botó per canviar de càmera.

Una càmera per a totes les fotos

Fes servir l’iPhone per fer bones fotos en qualsevol situació. Des d’una foto espontània fins a un retrat amb qualitat d’estudi; podràs fer totes les teves fotos amb la càmera de l’iPhone.

Fer bones fotos amb l’iPhone

Pantalla de l’app Fotos. Estan seleccionades la pestanya Fotos i la vista mesos. Es mostren dos esdeveniments d’abril del 2019: “Tomba de Humāyūn” i “Ciutat de Mèxic”.

Fes un viatge amb l’iPhone

L’iPhone fa que viatjar sigui més fàcil que mai. Pots explorar llocs abans d’anar-hi, consultar informació de l’aeroport, tenir organitzades les teves targetes de crèdit i passis de viatge, i reviure els records en tornar a casa.

Canvia la manera com viatges

Pantalla resum a l’app Salut que mostra l’estadística dels passos fets aquell dia. L'estadística diu: “Per ara, estàs fent més passos que de costum”. A sota de l’estadística hi ha un gràfic que mostra els 4.028 passos que ha fet l’usuari fins ara durant el dia actual, en comparació amb els 2.640 passos fets a la mateixa hora del dia anterior. A sota del gràfic hi ha informació sobre els minuts d’atenció plena. El botó Resum es troba a l’angle inferior esquerre, i el botó Explorar a l’angle inferior dret.

Comença a adquirir hàbits saludables

L’iPhone et pot ajudar a fer un seguiment de les dades sobre la teva salut i patrons d’activitat, viure més en el present i iniciar una rutina per anar a dormir.

Fer un seguiment dels els objectius de salut i benestar

Per explorar el manual de l’iPhone, fes clic a “Taula de continguts”, a la part superior de la pàgina. També pots descarregar el manual de l’app Llibres (on estigui disponible).