Manual de l’iPhone

Tot el que necessites saber sobre l’iPhone

Pantalla bloquejada amb una barra a la part inferior que indica que pots lliscar un dit cap amunt des de la vora inferior.

Saluda el futur

Coneix l’iPhone XS, l’iPhone XS Max i l’iPhone XR. Aprèn gestos intuïtius, fes servir la cara com a contrasenya i descobreix totes les possibilitats que ofereix la fantàstica càmera TrueDepth.

Coneix la pròxima generació d’iPhone

La pantalla de la càmera en mode Foto, amb els altres modes a esquerra i dreta a sota del visor. Apareixen els botons de flaix, Live Photo, temporitzador i filtres al capdamunt de la pantalla. Una miniatura d’imatge a la part inferior esquerra permet accedir a veure les fotos i els vídeos existents. El botó de l’obturador és a la part inferior central i el botó de canviar de càmera, a la part inferior dreta

Fotos professionals

Fes servir la càmera de l’iPhone per crear fotos increïbles d’aspecte professional i editar-les i compartir-les fàcilment amb els amics i la família.

Aprèn com fer les teves millors fotos

Informe setmanal de “Temps d’ús” que mostra la quantitat de temps dedicat a les apps: total, per categoria i per app.

Informa’t amb “Temps d’ús”

La funció “Temps d’ús” et permet saber quant temps utilitzes les apps, els llocs web, etc. Utilitza “Temps d’ús” per decidir com vols utilitzar l’iPhone i configurar límits, si vols.

Gestionar a què dediques el temps a l’iPhone

Pantalla “Dades de salut” de l’app Salut que mostra un gràfic del total de passos diaris. A la part superior del gràfic hi ha botons per veure els passos fets al llarg d’aquell dia, setmana, mes o any.

Comença a adquirir hàbits saludables

Fes servir l’iPhone per mantenir-te actiu durant el dia i dormir millor a la nit.

Assoleix els teus objectius relatius a la salut i el benestar amb l’iPhone

Per explorar el manual de l’iPhone, fes clic a “Taula de continguts”, a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’iPhone.