Vistes frontal i lateral d’un iMac de 24 polzades.

Dona una ullada al teu Mac nou

Aquí tens una breu introducció a les funcions de l’iMac.

Visita guiada per l’iMac de 24 polzades

Vista posterior d’un iMac de 24 polzades en què es destaca el botó d’engegada.

Vols començar?

Prem el botó d’arrencada situat a la part posterior de l’iMac, activa el teclat i el ratolí, segueix les indicacions de l’assistent de configuració i estaràs a punt per començar a treballar.

Configurar l’iMac

Una llista de la compra a l’app Notes de l’iMac, l’iPhone i l’iPad.

Sincronitza tots els teus continguts

Accedeix als missatges, les fotos, les notes i altres continguts personals des de tots els teus dispositius amb l’iCloud. Utilitza l’iMac amb els teus dispositius iOS i iPadOS per fer trucades, transferir tasques o copiar i enganxar continguts d’un dispositiu a l’altre.

Utilitzar l’iCloud i les funcions de continuïtat a l’iMac

Icones de les apps incloses amb el Mac.

Desferma la teva creativitat

L’iMac té apps per a gairebé qualsevol cosa que vulguis fer. Edita i comparteix fotos i vídeos, crea presentacions, escolta música, llegeix llibres, mira pel·lícules i molt més. Descobreix apps noves a l’App Store, incloses apps per a l’iPhone i l’iPad que ara funcionen als Mac amb el xip M1.

Obtenir més informació sobre les apps incloses a l’iMac

Pantalles superposades de les apps Mapes, Safari i Missatges.

Descobreix funcions noves

Descobreix les funcions noves de l’iMac, el macOS Ventura i les apps incloses.

Obtenir més informació sobre les funcions noves de l’iMac

El present manual de conceptes bàsics de l’iMac és per a l’iMac de 24 polzades actual*. Per explorar el manual de conceptes bàsics de l’iMac, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca. També pots descarregar el manual de l’Apple Books (si està disponible).

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’iMac.

*La mida real de la pantalla en diagonal és de 23,5 polzades. No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. L’Apple TV+ és un servei de subscripció.