Vistes frontal i lateral d’un iMac de 24 polzades.

Dona una ullada al teu Mac nou

Aquí tens una breu introducció a les funcions de l’iMac.

Visita guiada per l’iMac

Vista posterior d’un iMac de 24 polzades en què es destaca el botó d’engegada.

Vols començar?

Prem el botó d’arrencada situat a la part posterior de l’iMac, activa el teclat i el ratolí, segueix les indicacions de l’assistent de configuració i estaràs a punt per començar a treballar.

Configurar l’iMac

Una llista de la compra a l’app Notes de l’iMac, l’iPhone i l’iPad.

Sincronitza tots els teus continguts

Accedeix als missatges, les fotos, les notes i altres continguts personals des de tots els teus dispositius amb l’iCloud. Utilitza l’iMac amb els teus dispositius iOS i iPadOS per fer trucades, transferir tasques o copiar i enganxar continguts d’un dispositiu a l’altre.

Utilitzar l’iCloud amb l’iMac

Pantalles superposades de les apps Mapes, Safari i Missatges.

Descobreix funcions noves

Descobreix les novetats del macOS Sonoma i de les apps incloses.

Funcions noves del macOS Sonoma

Icones de les apps incloses amb el Mac.

Desferma la teva creativitat

L’iMac té apps per a gairebé qualsevol cosa que vulguis fer. Edita i comparteix fotos i vídeos, crea presentacions, escolta música, llegeix llibres, mira pel·lícules i molt més. Descobreix apps noves a l’App Store, incloses apps per a l’iPhone i l’iPad que ara funcionen als Mac amb xips d’Apple.

Obtenir més informació sobre les apps incloses a l’iMac

El present manual de conceptes bàsics de l’iMac és per a l’iMac de 24 polzades actual*. Per explorar el manual de conceptes bàsics de l’iMac, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’iMac.

*La mida real de la pantalla en diagonal és de 23,5 polzades. No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. L’Apple TV+ és un servei de subscripció.