La mateixa presentació del Keynote que es mostra en una finestra d’edició a l’iPhone, l’iPad i el Mac.

Què és l’iCloud?

L’iCloud és el servei d’Apple que emmagatzema de manera segura la teva informació personal, la manté actualitzada a tots els teus dispositius i fa que sigui molt fàcil compartir les teves fotos, arxius i més amb amics i familiars.

Obtén una introducció a l’iCloud

Una quadrícula d’icones d’aplicacions que inclou Fotos, iCloud Drive, Mail i altres.

Utilitza l’iCloud amb les teves aplicacions preferides

Veu les mateixes fotos i vídeos a tot arreu. Mantén els fitxers actualitzats a tots els teus dispositius. Emmagatzema les dades de les teves aplicacions preferides i accedeix-hi en qualsevol lloc que tingui l’iCloud activat.

Descobreix com utilitzen l’iCloud les apps i les funcions

La pantalla d’Ocultar el meu correu a Safari en un iPhone.

Obtén més emmagatzematge i funcions amb l’iCloud+

Quan et passes a l’iCloud+, obtens més emmagatzematge de l’iCloud per a les teves fotos i fitxers, i tens accés a funcions com Tramesa privada de l’iCloud (beta) i Ocultar el meu correu.

Consulta què inclou l’iCloud+

La pàgina d’inici d’iCloud.com en un Mac.

Utilitzar l’iCloud al web

Consulta el teu correu electrònic, les fotos, els arxius i més a iCloud.com. Estaran segurs, actualitzats i disponibles siguis on siguis.

Iniciar sessió i utilitzar iCloud.com

Per explorar el manual de l’iCloud, fes clic a la taula de continguts a la part superior de la pàgina, o escriu una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web del suport tècnic de l’iCloud.

No totes les funcions estan disponibles a tots els països o regions.