La mateixa presentació del Keynote que es mostra en una finestra d’editor a l’iPhone, l’iPad i el Mac.

Què és l’iCloud?

Pots veure les fotos, els arxius, les notes i molt més en tots els dispositius. Estaran segurs, actualitzats i disponibles siguis on siguis.

Més informació sobre l’iCloud

Una pantalla de Bloqueig de l’iPhone amb el missatge: “iPhone perdut. Aquest iPhone se m’ha perdut. Si us plau, truqui’m. (669) 555-3691.”

Trobar el dispositiu perdut

Si no trobes un dispositiu, utilitza Buscar l’iPhone a iCloud.com per localitzar-lo, activa el mode Perdut o esborra’l remotament.

Aprèn a utilitzar Buscar l’iPhone

Una carpeta de l’iCloud Drive amb el nom “Escriptori” que conté fotos i presentacions.

Tots els teus arxius, a tot arreu

Emmagatzema arxius a l’iCloud Drive de manera segura i accedeix-hi des de tots els teus dispositius.

Més informació sobre l’iCloud Drive

L’app Fotos està oberta a l’iPhone, l’iPad i el Mac. Pots veure les mateixes dues col·leccions a Records: “Aventura a l’Índia” i “Viatge del segle”.

Veure les fotos en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu

Si afegeixes o edites fotos i vídeos en un dispositiu, els podràs veure en tots els dispositius.

Utilitzar l’iCloud amb l’app Fotos

Per explorar el manual de l’iCloud, fes clic a la taula de continguts de la part superior de la pàgina, o escriu una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic de l’iCloud.

No totes les funcions estan disponibles a tots els països o regions.