Spela spel med Apple Arcade

Prenumerera på Apple Arcade så får du obegränsad tillgång till en samling med utvalda spel på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV.

Apple TV bredvid en iPad Pro, iPhone och MacBook Air som alla har spelskärmen öppen

Du kan se vilka spel som ingår i Apple Arcade genom att öppna App Store och gå till fliken Arcade. Rulla ned så långt det går och tryck på Visa alla spel.

När du vill hämta Apple Arcade-spel från App Store börjar du prenumerera på Apple Arcade. Om du inte prenumererar på Apple Arcade eller bor i ett land eller en region där Apple Arcade inte finns, kan du ändå köpa och hämta andra spel från App Store.

Läs mer om Apple Arcade-prissättning.

Tillgängligheten till Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner. Läs mer om vad som finns tillgängligt i ditt land eller i din region.

Hitta spel

När du har börjat prenumerera på Apple Arcade kan du hämta vilket Apple Arcade-spel du vill utan ytterligare avgifter.

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Öppna App Store och gå till Arcade-fliken längst ned på skärmen.

• På din Apple TV: Öppna appen Arcade eller öppna App Store och gå till fliken Arcade längst upp på skärmen.

• På din Mac: Öppna App Store och gå till fliken Arcade i sidofältet.

Du kan också söka i App Store efter ett visst spel.

Spela spelen

Du kan hämta så många Apple Arcade-spel du vill och spela så ofta du vill. När du prenumererar tillkommer inga ytterligare köp inuti Apple Arcade-spelen.

Du kan spela spel med bara din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Om du ser en symbol för en spelkontrollIngen bildtext för denna bild på appens sida har spelet stöd för spelkontroller med den Apple-enheten. Du kan använda en spelkontroll med de flesta spel, även om de inte kräver det. För en del spel krävs en spelkontroll för att spela på Apple TV.

Alla Apple Arcade-spel är olika. Om du vill ha hjälp med att spela ett spel, funktioner i spelet eller veta mer om reglerna för spelet kontaktar du apputvecklaren.

Se dina poäng och spara spel

Apple Arcade använder iCloud och Game Center för att registrera framsteg, spara spel och spela med vänner Medan du är inloggad kan du spela spelet på vilken av dina enheter som helst som har stöd för spelet.

Om du vill återuppta ditt senaste Arcade-spel där du slutade på någon av dina enheter som har stöd för spelet, går du till fliken Arcade i App Store och letar reda på avsnittet Fortsätt spela.

Om du vill visa de prestationer som du har låst upp går du till din kontosida i App Store.

Läs mer om sparade spel, iCloud och Apple Arcade.