Hämta appar och spel på din iPhone eller iPad

Hitta appar som du kommer att älska på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Så hämtar du appar

1. På en iPhone, iPad och iPod touch öppnar du App Store-appen.
  2. Bläddra eller sök efter appen som du vill hämta. Om du hittar ett spel där det står Arcade måste du prenumerera på Apple Arcade för att kunna spela spelet.
  3. Tryck eller klicka på priset eller Hämta-knappen. Om du ser knappen ”Öppna” i stället för priset eller Hämta-knappen har du redan köpt eller hämtat appen.

Om en app i App Store har en Hämta-knapp i stället för ett pris är appen gratis. Du behöver inte betala för att hämta en gratis app. Vissa appar erbjuder köp inuti appen och prenumerationer som du kan köpa. Prenumerationer och köp inuti appen ger dig tillgång till fler funktioner, mer innehåll och annat. Läs mer om köp inuti appar och prenumerationer.

Så hittar du appar som du köpt

Du kan hitta dina appar i appbiblioteket

Om du köpte en iMessage-app kan du hitta appen i Meddelanden.

Du kan också visa en lista över appar som du har köpt och hämta dem igen. När du hämtar en app på nytt behöver du inte betala för den igen.

Om du inte hittar App Store

Om App Store saknas på din enhet kan du ha aktiverat föräldrakontroll. Justera dina inställningar för köp i iTunes och App Store och se till att du väljer Tillåt för inställningen Installera appar. Efter det borde App Store visas igen på din enhet.

Om du fortfarande inte hittar App Store kan du söka efter den.

Om du har problem med att hämta appar

Du behöver ett Apple-ID och en betalningsmetod för att hämta och köpa appar från App Store. Du kan behöva registrera en betalningsmetod trots att du bara hämtar gratisobjekt.

Om en app inte fungerar

Läs om hur du köper och använder appar på andra Apple-enheter

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.