Så här kontaktar du en apputvecklare

Du kan få tag i kontaktuppgifter för apputvecklare med din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Du kan till exempel behöva kontakta utvecklaren eller utgivaren till en app om

• alla appar i din iPhone utom en kan öppnas och fungerar som förväntat
  • du tidigare har gjort ett köp i appen som inte förbrukas och inte kan återskapa dina köp i appen.

Använd din iOS-enhet för att hitta supportinformation för utvecklare till appar för iOS, Meddelanden eller Watch. Använd din Mac för att hitta information för utvecklare till appar för Mac. Använd din Apple TV för att hitta information för utvecklare av appar för Apple TV.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna App Store. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Sök efter appen eller hitta den i Uppdateringar >  > Köpt. Tryck sedan på den.
  3. Tryck på Appsupport under Betyg och recensioner. Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID om Appsupport inte visas.

För en app på din Mac-dator

1. Öppna App Store. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Sök efter appen och klicka på den.
  3. Klicka på supportlänken för appen till höger på sidan.

För en app på din Apple TV

1. Öppna App Store. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Sök efter appen och välj den.
  3. Rulla längst ned på sidan. Utvecklarens webbplats finns under Information.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.