Så här kontaktar du en apputvecklare

Du kan få tag i kontaktuppgifter för apputvecklare med din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Du kanske vill kontakta en apps utvecklare eller utgivare för hjälp om du upplever följande problem:

• Alla appar i din iPhone utom en kan öppnas och fungerar som förväntat.
  • Du har tidigare gjort ett köp inuti appen som inte förbrukas och kan inte återskapa dina köp i appen.

Använd din iOS-enhet för att hitta supportinformation för utvecklare till appar för iOS, Meddelanden eller Watch. Använd din Mac för att hitta information för utvecklare till appar för Mac. Använd din Apple TV för att hitta information för utvecklare av appar för Apple TV.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna App Store. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Leta upp appen och tryck sedan på den. Du hittar också appen i dina inköp: Tryck på Idag och sedan på knappen Mitt konto eller din bild högst upp till höger på skärmen. Tryck på Köpt och leta upp appen. Du kanske behöver trycka på Inte den här [enheten] för att se alla dina appar.
  3. Svep uppåt till Betyg och recensioner och tryck sedan på Appsupport. Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID om Appsupport inte visas.
    En iPhone X som visar avsnittet Betyg och recensioner av en apps informationssida i App Store. Appsupportknappen förstoras.

För en app på din Mac-dator

1. Öppna App Store. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Sök efter appen och klicka på den. Du hittar också appen i dina köp: Klicka på knappen Mitt konto eller din bild längst ned till höger på skärmen, leta upp appen och klicka på den.
  3. Klicka på supportlänken för appen till höger på sidan. Rulla till avsnittet Betyg och recensioner och klicka sedan på Appsupport. Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID om Appsupport inte visas.
    En skärmavbild av App Store på Mac som visar avsnittet Betyg och recensioner på en apps informationssida. Appsupportknappen förstoras.

För en app på din Apple TV

1. Öppna App Store. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Sök efter appen och välj den.
  3. Rulla längst ned på sidan. Utvecklarens webbplats finns under Information.
    En Apple TV som visar avsnittet Betyg och recensioner för an app i App Store. Länken till utvecklarens webbplats längst ner på sidan förstoras.

Om du använder en Apple TV (2:a generationen) eller Apple TV (3:e generationen) behöver du söka på internet efter appens namn för att hitta utvecklaren.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.