Så här kontaktar du en programutvecklare

Hitta kontaktuppgifter till app- och programutvecklare – inklusive utvecklare av Apple Arcade-spel – med hjälp av din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Du kanske vill kontakta en programutvecklare eller -utgivare för att få hjälp om du upplever följande problem:

• Alla appar i din iPhone kan öppnas och fungerar som förväntat, utom en.
  • Du har tidigare gjort ett köp inuti en app som inte förbrukas och kan inte återskapa dina köp i appen.

För iOS-, iPadOS- och watchOS-appar

1. Öppna App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Leta upp appen och tryck sedan på den. För att hitta appen i dina inköp trycker du på Idag och sedan på knappen Mitt konto eller din bild högst upp på skärmen. Tryck på Köpt och leta upp appen. Du kanske behöver trycka på ”Inte på [enheten]” för att se alla dina program.
  3. Svep uppåt till Betyg och recensioner och tryck sedan på Appsupport. Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID om Appsupport inte visas.
    iPhone som visar avsnittet Betyg och recensioner på en apps informationssida i App Store.

För appar på din Apple Watch

Använd den iPhone som är parkopplad med din Apple Watch och följ stegen för iPhone.

För program och appar på din Mac

1. Öppna App Store på din Mac. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med. Om du inte fick appen från App Store på din Mac kan du läsa om hur man kontaktar en tredjepartsutvecklare.
  2. Sök efter appen och klicka på den. För att hitta appen bland dina köp klickar du på inloggningsknappen på ditt foto nederst i sidofältet. Leta sedan reda på appen och klicka på den.
  3. Klicka på supportlänken för appen till höger på sidan. Rulla till avsnittet Betyg och recensioner och klicka sedan på Appsupport. Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID om Appsupport inte visas.
    Mac visar avsnittet Betyg och recensioner på en apps informationssida i App Store.

För appar på din Apple TV

1. Öppna App Store på din Apple TV. Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID som du köpte eller hämtade appen med.
  2. Sök efter appen och välj den.
  3. Rulla längst ned på sidan. Utvecklarens webbplats finns under Information.
    Apple TV visar en apps försäljningsinformation i App Store.

Om du använder en Apple TV (3:e generationen) behöver du söka på internet efter appens namn för att hitta utvecklaren.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.