Gå med i Apple Arcade

Prenumerera på Apple Arcade så får du obegränsad tillgång till en utvald samling med över 100 nya spel på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV.

Med en prenumeration på Apple Arcade kan du spela över 100 spel på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Om du använder Familjedelning kan du erbjuda åtkomst till Apple Arcade till upp till sex familjemedlemmar. Du kan också spela spel på flera enheter när du är inloggad med samma Apple-ID.

Läs mer om Apple Arcade och prissättningen.

Prenumerera på Apple Arcade >

Tillgängligheten för Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Innan du går med

Se till att du har en iPhone eller iPod touch med iOS 13, en iPad med iPadOS 13, en Mac med macOS 10.15 eller en Apple TV med tvOS 13. Följ sedan stegen nedan för att gå med i Apple Arcade.

Öppna App Store

På din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV går du till fliken Arcade i App Store och letar reda på prenumerationserbjudandet. Om du inte kan se det, provar du med att hämta ett Apple Arcade-spel. Då visas en uppmaning om att prenumerera.

Börja en provperiod

Tryck eller klicka på provprenumerationserbjudandet. (En provprenumeration per Apple-ID.)

Om du använder Familjedelning och någon i din familjegrupp prenumererar, visas ett meddelande om att du har åtkomst till prenumerationen ifall du försöker prenumerera.

Logga in med ditt Apple-ID och lösenord

Du kan behöva ange ditt Apple-ID och lösenord. Kontrollera att du loggar in med det Apple-ID som du använder för köp i App Store.

Följ anvisningarna för att skapa ett Apple-ID om du inte har ett. Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta dina uppgifter

Kontrollera att du har en giltig betalningsmetod inställd för ditt Apple-ID och godkänn sedan villkoren.

Börja spela

Läs om att spela spel med Apple Arcade och använda spelkontroller och Game Center.

Läs mer

• Du kan köpa andra spel utan att prenumerera på Apple Arcade. Apple Arcade-spelen är dock bara tillgängliga med Apple Arcade-prenumerationer.
  • Läs om att säga upp din prenumeration.
  • Familjedelning gör så att alla i familjen får åtkomst när en av personerna i familjen prenumererar på Apple Arcade.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.