Gå med i Apple Arcade

Prenumerera på Apple Arcade och få tillgång till en utvald samling med nya spel på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV.

Apple Arcade är en prenumerationstjänst som ger dig och din familj obegränsad tillgång till en omfattande katalog nya spel som du kan spela på alla dina enheter – online eller offline.

Gå med i Apple Arcade

Läs mer om Apple Arcade och Apple Arcade-prissättning.

Tillgängligheten och funktioner för Apple Arcade kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Gå med i Apple Arcade

Du kan köpa och hämta andra spel från App Store utan att prenumerera på Apple Arcade. Apple Arcade-spelen är bara tillgängliga med Apple Arcade-prenumerationer. Gå till fliken Arcade i App Store för att ta reda på vilka spel som ingår i Apple Arcade innan du påbörjar en prenumeration. Rulla ned så långt det går och tryck på Visa alla spel. Uppdatera din iPad till senaste versionen av iPadOS, iPhone eller iPod touch till senaste versionen av iOS, Mac till senaste versionen av macOS eller Apple TV till senaste versionen av tvOS. Följ sedan de här anvisningarna för att prenumerera på Apple Arcade:

1. På din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac går du till fliken Arcade i App Store och letar reda på prenumerationserbjudandet. Öppna Arcade-appen på din Apple TV för att se prenumerationserbjudandet. Om du inte ser erbjudandet kan du prova att hämta ett Apple Arcade-spel. Du uppmanas då att prenumerera.
  2. Tryck eller klicka på provprenumerationserbjudandet. (En provprenumeration per Apple-ID.) Med Familjedelning kan du och upp till fem familjemedlemmar få tillgång till Apple Arcade. Om du använder Familjedelning och försöker påbörja en prenumeration när någon i din familjegrupp redan prenumererar, visas ett meddelande om att du har åtkomst till prenumerationen.
  3. Om du uppmanas att göra det, loggar du in med det Apple-ID du använde för Medier och köp.* Följ anvisningarna för att skapa ett Apple-ID om du inte har ett. Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.
  4. Bekräfta faktureringsuppgifterna om du uppmanas att göra det. Du kan behöva lägga till en giltig betalningsmetod.
  5. Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

* Om en verifieringskod efterfrågas har du aktiverat tvåfaktorsautentisering för ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.