Gå med i Apple Arcade

Prenumerera på Apple Arcade och få tillgång till en utvald samling med nya spel på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV.

När du prenumererar på Apple Arcade får du obegränsad tillgång till en exklusiv katalog med nya spel som du kan spela på alla dina enheter – både online och offline.

Du kan köpa och hämta andra spel från App Store utan att prenumerera på Apple Arcade. Apple Arcade-spelen är dock bara tillgängliga med Apple Arcade-prenumerationer.

Gå till fliken Arcade i App Store för att ta reda på vilka spel som ingår i Apple Arcade innan du påbörjar en prenumeration. Rulla ned så långt det går och tryck på Visa alla spel.

Läs mer om Apple Arcade och prissättningen.

Prenumerera på Apple Arcade

Prenumerera på Apple Arcade

Se till att du har en iPhone eller iPod touch med den senaste versionen av iOS, en iPad med den senaste versionen av iPadOS, en Mac med den senaste versionen av macOS, eller en Apple TV med den senaste versionen av tvOS. Följ sedan stegen nedan för att gå med i Apple Arcade.

Öppna App Store eller Arcade-appen

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac går du till fliken Arcade i App Store och letar reda på prenumerationserbjudandet. Om du inte ser erbjudandet kan du prova att hämta ett Apple Arcade-spel. Du uppmanas då att prenumerera.

Öppna Arcade-appen på din Apple TV för att se prenumerationserbjudandet.

Börja en provperiod

Tryck eller klicka på provprenumerationserbjudandet. (En provprenumeration per Apple-ID.)

Med Familjedelning kan du och upp till fem familjemedlemmar få tillgång till Apple Arcade. Om du använder Familjedelning och försöker påbörja en prenumeration när någon i din familjegrupp redan prenumererar visas ett meddelande om att du har åtkomst till prenumerationen.

Logga in med ditt Apple-ID och lösenord

Du kan behöva ange ditt Apple-ID och lösenord. Kontrollera att du loggar in med det Apple-ID som du använder för köp i App Store.

Följ anvisningarna för att skapa ett Apple-ID om du inte har ett. Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta dina uppgifter

Kontrollera att du har en giltig betalningsmetod inställd för ditt Apple-ID och godkänn sedan villkoren.

Börja spela

Läs om att spela spel med Apple Arcade och använda spelkontroller och Game Center.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.