Kundestøtte for MacBook Air

Kom i gang

Konfigurer Mac

Oppsettassistenten veileder deg gjennom den enkle fremgangsmåten for å begynne å bruke den nye Macen din.

Flytt innhold til den nye maskinen

Bruk Overføringsassistent til å kopiere alle dokumenter, apper, brukerkontoer og innstillinger til en ny Mac.

Gjør mer med MacBook Air

Koble til to skjermer

Når lokket er lukket på MacBook Air med M3-chip, kan du koble til to eksterne skjermer.

Hurtiglading

Hurtiglad MacBook Air (2022 eller nyere) opp til 50 prosent batteri på rundt 30 minutter.

Optimaliser batterilevetiden

Finn ut hvordan du optimaliserer batterilevetiden, diagnostiserer batteriproblemer og får batteriservice for MacBook Air.

Koble til andre enheter

Hvis kabelen til en ekstern skjerm, harddisk eller annen enhet ikke kan kobles til Thunderbolt- eller USB 4-portene på MacBook Air, kan du ha behov for en adapter.

Ressurser

Grunnleggende om MacBook Air

Finn ut mer om funksjoner, og utforsk alt MacBook Air kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for MacBook Air-modellen du har.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om macOS-funksjonene og hvordan du får mest ut av Mac-maskinen din.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål, og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.