Als je geen reservekopie kunt maken van je iOS- of iPadOS-apparaat op een computer of geen reservekopie kunt terugzetten op het apparaat

Lees hier wat je kunt doen als je geen reservekopie van je iPhone, iPad of iPod touch kunt maken op een computer, of als je geen reservekopie kunt terugzetten op je apparaat vanaf een computer.

Probeer het na elke stap opnieuw

1. Zorg ervoor dat je Mac Als je iTunes gebruikt, zorg dan dat je de nieuwste versie van iTunes

2. Sluit het apparaat met een USB-kabel aan op de computer en zoek dan het apparaat op de computer. Als je apparaat niet verschijnt in de Finder of iTunes, lees je hier wat je kunt doen. Als je de toegangscode voor je apparaat bent vergeten of als het apparaat is uitgeschakeld, lees je hier wat je kunt doen

3. Herstart alle apparaten.

4. Sla deze stap over als je een Mac gebruikt. Als je een Windows-pc gebruikt en iTunes niet reageert of de reservekopie niet wordt voltooid, moet je wellicht de beveiligingssoftware bijwerken, wijzigen, uitschakelen of verwijderen.

5. Probeer een reservekopie op een andere Mac of pc te maken als je meerdere computers hebt. Of gebruik iCloud om een reservekopie van je apparaat te maken en de iCloud-reservekopie terug te zetten.

6. Als je een melding ziet met de melding er is een fout opgetreden, neem dan back-up is corrupt of incompatibel, of er is niet genoeg schijfruimte, zoek hieronder je foutmelding leer wat u vervolgens moet doen.

7. Neem contact op met Apple Support.

Als je een waarschuwing ziet dat er een fout is opgetreden

Als je een bericht krijgt dat de computer geen reservekopie kan maken van je apparaat omdat er een fout is opgetreden, controleer je of je de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt. Neem contact op met Apple Support

Als je een waarschuwing ziet dat er onvoldoende schijfruimte is

Als je een bericht krijgt dat er onvoldoende schijfruimte is wanneer je probeert een reservekopie te maken van je apparaat, maak je ruimte vrij op de Mac of pc. Als je nog steeds een schijfruimtefout ziet nadat je voldoende ruimte hebt vrijgemaakt, neem je contact op met Apple Support

Als je een waarschuwing ziet dat de reservekopie beschadigd of incompatibel is

Als je een reservekopie niet kunt terugzetten op je iOS- of iPadOS-apparaat omdat de reservekopie beschadigd of niet compatibel is, zorg er dan voor dat je computer is bijgewerkt. Als je een foutmelding krijgt dat je iOS- of iPadOS-software te oud is, lees je hier hoe je je apparaat bijwerkt om de reservekopie terug te kunnen zetten. Als je de reservekopie nog steeds niet kunt terugzetten, is deze reservekopie mogelijk onbruikbaar. Probeer het met een andere reservekopie of een iCloud-reservekopie, of neem contact op met Apple Support

Meer hulp

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.