Sådan gør du, når du har ændret Apple-id eller adgangskode

Når du har ændret Apple-id eller adgangskode, kan det være nødvendigt at opdatere dine log ind-oplysninger for de Apple-tjenester, som du bruger.

Brug listen nedenfor til at sørge for, at hver butik eller tjeneste bruger dine opdaterede loginoplysninger. Du kan bruge disse trin til at logge på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer, pc og dit Apple TV.

I nogle tilfælde behøver du ikke opdatere dit Apple-id eller adgangskoden på din enhed, før næste gang du bliver bedt om at logge på butikken eller tjenesten. Men hvis du bruger tjenester til at dele oplysninger eller kommunikere med andre, skal du opdatere dit Apple-id eller din adgangskode med det samme.

Apples udviklerprogrammer

Du behøver ikke foretage dig noget. Senest 24 timer efter, at du har ændret dit Apple-id eller din adgangskode, opdateres oplysningerne automatisk for Apples udviklerprogrammer.

Apple Online Store

Opdater dit Apple-id og din adgangskode på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer og pc.

iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du bruger iOS 10.3 eller nyere, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store.

• Hvis du er logget ud, skal du indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget på med dit gamle Apple-id, skal du trykke på dit Apple-id og trykke på Log ud. Indtast derefter dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Mac-computer med OS X Mountain Lion eller en nyere version eller Windows-pc

1. Gå til Apples websted.

2. Klik på indkøbsposesymbolet og derefter på tandhjulssymbolet Konto.

3. Klik på Apple-id og adgangskode i afsnittet Kontoindstillinger.

4. Indtast dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Tjenester i Apple Store-butik

Hvis du foretager en reservation vedrørende Genius Bar, Workshop eller Business, bliver du bedt om at logge på med dit Apple-id og din adgangskode.

Websted med Apple-support og Apple-supportfællesskaber

Gå til webstedet for Apple-support.

• Hvis du er logget ud, skal du indtaste dit opdaterede Apple-id eller din opdaterede adgangskode, næste gang du bruger en funktion på webstedet, der kræver, at du logger på. Du bliver f.eks. bedt om at logge på, hvis du vil se en igangværende sag.

• Hvis du er logget på med dit gamle Apple-id, skal du klikke på Log ud og derefter på Log ud igen for at bekræfte. Indtast dit opdaterede Apple-id eller din opdaterede adgangskode, næste gang du skal bruge en funktion, der kræver, at du logger på.

Gå til Apple-supportfællesskaber.

• Hvis du er logget ud, skal du klikke på Login og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du klikke på Logout, derefter klikke på Login og indtaste dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

FaceTime

Opdater dit Apple-id og din adgangskode på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac-computer.

iPhone, iPad og iPod touch

Åbn Indstillinger > FaceTime.

• Hvis du er logget ud på din iPhone eller iPod touch, skal du trykke på "Brug dit Apple-id til FaceTime" og indtaste dit opdaterede Apple-id eller din opdaterede adgangskode. På din iPad skal du blot indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget på med dit gamle Apple-id, skal du trykke på dit Apple-id og trykke på Log ud. På din iPhone eller iPod touch skal du trykke på "Brug dit Apple-id til FaceTime" og indtaste dit opdaterede Apple-id eller den opdaterede adgangskode for at logge ind. På din iPad skal du blot indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Mac-computer med OS X Mountain Lion eller en nyere version

1. Åbn appen FaceTime.

2. Vælg FaceTime > Præferencer.

• Hvis du er logget ud, skal du indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget på med dit gamle Apple-id, skal du vælge dit Apple-id og klikke på Log ud. Klik derefter på Log ud igen, når du bliver bedt om at bekræfte, og indtast dit opdaterede Apple-id eller den opdaterede adgangskode.

iCloud

Opdater dit Apple-id og din adgangskode på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer, pc og dit Apple TV.

iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du bruger iOS 10.3 eller nyere, skal du gå til Indstillinger > [dit navn]. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud.

• Hvis du er logget ud, skal du indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode. Dataene i iCloud vises automatisk på din enhed, når du er logget på.

• Gør følgende, hvis du stadig er logget på med dit gamle Apple-id:

1. Rul ned, og tryk på Log ud, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode. Dataene bevares i iCloud og opdateres på enheden, når du igen logger på iCloud.

2. Indtast dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Hvis du opdaterede e-mailadressen* for dit Apple-id, før du loggede af iCloud, og hvis enheden bliver ved med at bede om adgangskoden til dit gamle Apple-id, kan du ændre Apple-id'et midlertidigt for at logge på.

Mac

Hvis du bruger macOS Catalina, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger, klikke på Apple-id og derefter klikke på iCloud. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

• Hvis du er logget ud, skal du indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode for at logge på. Dataene i iCloud vises automatisk på din enhed, når du er logget på.

• Gør følgende, hvis du er logget på med dit gamle Apple-id:

1. Klik på Log ud. Afhængigt af hvilke iCloud-indstillinger der er slået til, bliver du spurgt, om du vil oprette kopier eller slette iCloud-data (Kontakter, Kalender, Påmindelser, Bogmærker, Fotostream) på Mac-computeren. Dataene bevares i iCloud og opdateres på enheden, når du igen logger på iCloud.

2. Indtast dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode for at logge på.

Windows-pc

Åbn iCloud til Windows, og klik på Log ud.

• Hvis du er logget ud, skal du logge på med dit opdaterede Apple-id eller den opdaterede adgangskode. Dataene i iCloud vises automatisk på din enhed, når du er logget på.

• Gør følgende, hvis du er logget på med dit gamle Apple-id:

1. Klik på Log ud. Afhængigt af hvilke iCloud-indstillinger der er slået til, bliver du spurgt, om du vil oprette kopier eller slette iCloud-data (Kontakter, Kalender, Påmindelser, Bogmærker, Fotostream) på pc'en. Klik på Slet. Dataene bevares i iCloud og opdateres på enheden, når du igen logger på iCloud.

2. Log på med dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Apple TV

Hvis du vil afspille indhold fra din Mac eller pc på et Apple TV HD, skal du gå til Indstillinger > Konti > iCloud. På Apple TV (3. generation og tidligere) skal du gå til Indstillinger > iCloud.

• Hvis du er logget ud, skal du vælge Log ind. Du bliver bedt om at logge på med det Apple-id, som du indtastede for iTunes Store. Vælg Ja, hvis du bruger samme Apple-id til iCloud og iTunes Store.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Log ud og derefter vælge Log ind. Du bliver bedt om at logge på med det Apple-id, som du indtastede for iTunes Store. Vælg Ja, hvis du bruger samme Apple-id til iCloud og iTunes Store.

App Store, Books Store og iTunes Store

Opdater dit Apple-id og din adgangskode på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer, dit Apple TV eller din Windows-pc. På en Mac med macOS Mojave eller en tidligere version er iTunes Genius, iTunes-deling i hjemmet, iTunes Match og iTunes Store inkluderet i iTunes. På en Mac med macOS Catalina skal du åbne Apple Music, Apple TV eller Apple Podcasts i stedet for iTunes.

iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du bruger iOS 10.3 eller nyere, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store.

• Hvis du er logget ud, skal du indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget på med dit gamle Apple-id, skal du trykke på dit Apple-id og trykke på Log ud. Indtast derefter dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Mac

På en Mac med macOS Catalina skal du åbne Apple Music, Apple TV eller Apple Podcasts.

• Hvis du er logget ud, skal du vælge Konto > Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Konto > Log ud. Vælg derefter Konto > Log ind, og indtast dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

På en Mac med macOS Mojave eller tidligere skal du åbne iTunes.

• Hvis du er logget ud, skal du vælge Konto > Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Konto > Log ud. Vælg derefter Konto > Log ind, og indtast dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Åbn Apple Books.

• Hvis du er logget ud, skal du vælge Butik > Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Butik > Log ud, derefter vælge Butik > Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Åbn App Store.

• Hvis du er logget ud, skal du klikke på Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Butik > Log ud, derefter klikke på Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Apple TV

På Apple TV HD skal du gå til Indstillinger > Konti > iTunes & App Store. På Apple TV (3. generation og tidligere) skal du gå til Indstillinger > iTunes Store.

• Hvis du er logget ud, skal du vælge Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Log ud, derefter klikke på Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Hvis du vil bruge Deling i hjemmet på Apple TV HD, skal du gå til Indstillinger > Konti > Deling i hjemmet. På Apple TV (3. generation og tidligere) skal du gå til Indstillinger > Computere. Vælg Slå Deling i hjemmet fra. Vælg Slå fra, når du bliver bedt om at bekræfte. Vælg derefter Slå deling i hjemmet til, og indtast dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Smart-tv eller enhed til mediestreaming

Åbn Apple Music, Apple TV eller Apple Podcasts.

• Hvis du er logget ud, skal du vælge Indstillinger og derefter Konto > Log ind.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Indstillinger og dernæst Konto > Log ud. Vælg derefter Indstillinger, vælg Konto > Log ind, og indtast dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Windows-pc

Åbn iTunes.

• Hvis du er logget ud, skal du vælge Konto > Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du vælge Konto > Log ud. Vælg derefter Konto > Log ind, og indtast dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Job at Apple

Gå til Job at Apple, og klik på My Profile.

• Hvis du er logget ud, skal du klikke på Log ind og indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit gamle Apple-id, skal du klikke på Sign Out, derefter klikke på Sign In og indtaste dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Beskeder

Når du har opdateret dit Apple-id, vil dine venner modtage nye beskeder fra dit opdaterede Apple-id. Gamle beskeder slettes ikke.

iPhone, iPad og iPod touch

Gå til Indstillinger > Beskeder, og tryk på Send og modtag.

• Hvis du er logget ud på din iPhone eller iPod touch, skal du trykke på "Brug dit Apple-id til iMessage" og derefter indtaste dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode. På din iPad skal du blot indtaste dit opdaterede Apple-id eller den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget på med dit gamle Apple-id, skal du trykke på dit Apple-id og trykke på Log ud. På din iPhone eller iPod touch skal du trykke på "Brug dit Apple-id til iMessage" og indtaste dit opdaterede Apple-id eller den opdaterede adgangskode. På din iPad skal du blot indtaste dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

Mac-computer med OS X Mountain Lion eller en nyere version

Åbn programmet Beskeder, vælg Beskeder > Indstillinger, og klik på fanen Konti. Vælg derefter dit Apple-id på listen over konti.

• Hvis du er logget ud, skal du logge ind med dit opdaterede Apple-id og den opdaterede adgangskode.

• Hvis du er logget ind med dit tidligere Apple-id, skal du klikke på Log ud og derefter klikke på Log ud igen, når du bliver bedt om at bekræfte. Log på med dit opdaterede Apple-id og din opdaterede adgangskode.

Program om mængdekøb

Hvis du har ændret dit Apple-id eller din adgangskode, og du deltager i Program om mængdekøb, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp. Hvis du skifter Apple-id eller adgangskode, kan du ikke logge på din købskonto, foretage køb eller få adgang til tidligere køb.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.
* På det kinesiske fastland og i Indien kan du bruge dit telefonnummer som dit Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.