Om de kommende ændringer med iTunes på Mac

Alle dine foretrukne iTunes-funktioner, herunder iTunes Store, er snart tilgængelige i tre nye og mere fokuserede apps, der er designet til macOS Catalina.

Dette kan du forvente

• Musik, som du har importeret eller købt, vil være i den nye Apple Music-app.
  • Spillelister med musik og smarte spillelister, som du har oprettet i iTunes, vil være i den nye Apple Music-app.
  • Det vil stadig være muligt at bruge iTunes Store til at købe musik på Mac, iOS, pc og Apple TV.
  • iTunes-gavekort og iTunes-kredit bevares og kan bruges med de nye apps og i App Store.
  • Sikkerhedskopier, gendannelser og synkronisering af iPhone, iPad og iPod flyttes til Finder.
  • Film og tv-udsendelser, som du har købt eller lejet fra iTunes, vil være i den nye Apple TV-app.
  • Brug appen Apple TV til Mac, når du for fremtiden skal købe eller leje film og tv-udsendelser.
  • Podcasts, som du abonnerer på eller har føjet til iTunes, vil nu være i den nye Apple Podcasts-app.
  • Lydbøger, som du har købt fra iTunes, vil nu være i den opdaterede Apple Books-app.
  • Brug appen Apple Books til Mac, når du for fremtiden skal købe lydbøger.

Nye apps, samme bibliotek

macOS Catalina gør det hurtigere og enklere at tilgå alt dit "kopierede" eller importerede musik, købte medier og meget mere. De nye apps organiserer dine medier på samme måde som de tilsvarende apps på iOS. Hele din mediesamling får sig et nyt hjem og overflyttes automatisk til de nye Apple Music-, Apple TV- og Apple Podcasts-apps. Derudover ændrer dine tidligere køb og synkroniserede biblioteker i iTunes Store sig ikke på nogen af dine enheder.

Køb af musik

Det er nemt at finde iTunes Store på Mac i den forbedrede indholdsoversigt i appen Apple Music. iTunes Store forbliver, som den er i dag, på iOS, pc og Apple TV. Og du kan som altid tilgå og downloade alle dine køb på alle dine enheder.

Abonner på Apple Music

Du kan også abonnere på Apple Music, så du kan streame og downloade mere end 50 millioner sange og tilgå hele dit musikbibliotek på tværs af alle dine enheder. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også vælge at vise eller skjule iTunes Store for at gøre oplevelsen endnu enklere.

Køb af film, tv-udsendelser og lydbøger

Appen Apple TV er det nye hjem for film og tv-udsendelser. Og appen Apple Books indeholder nu lydbøger. Både appen Apple TV og appen Apple Books har butikker, hvor du kan købe det samme indhold som i iTunes Store. Du kan også finde dine tidligere køb fra iTunes i disse apps.

Synkroniser enheder med Finder

De forskellige måder, du administrerer enheder på i iTunes, vil snart være tilgængelige i Finder på Mac. Dine synkroniserede indstillinger og tidligere sikkerhedskopier i iTunes vil blive bevaret på din Mac, efter du har opdateret til macOS Catalina. Nu, hvor enheder vises i Finder, er det også nemmere at trække og slippe arkiver, du vil overføre, på et samlet sted.