HomePodin tai HomePod minin käyttäminen Intercom-sisäpuhelimena

Intercomin avulla voit lähettää ja vastaanottaa viestejä yhdestä HomePodista tai HomePod ministä toiseen tai iPhonella, iPadilla, Apple Watchilla ja CarPlaylla.

Intercomin käyttöönotto

Jos haluat käyttää Intercom-ominaisuutta, päivitä HomePod- tai HomePod mini -kaiuttimiin uusin ohjelmisto. Tarkista sitten, että kaikki laitteet, joilla haluat lähettää ja vastaanottaa Intercom-viestejä – iPhone, iPad tai Apple Watch – ovat ajan tasalla. Päivityksen jälkeen Intercom otetaan automaattisesti käyttöön.

Asetusten hallinta

Jos haluat valita, milloin laite vastaanottaa Intercom-ilmoituksia, valitse, ketkä kodin jäsenet voivat käyttää Intercomia ja mitkä HomePod-kaiuttimet käyttävät Intercomia.

1. Avaa Koti-appi iPhonessa tai iPadissa.

2. Napauta Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja valitse Kodin asetuksetKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Napauta Intercom. Valitse haluamasi Intercom-asetukset.

ios-16-iphone-14-pro-home-home-settings-homepod-intercom
  4. Napauta Takaisin ja sitten Valmis.

Intercom-viestin lähettäminen

Voit käyttää Siriä tai Koti-appia Intercom-viestien lähettämiseen. Voit jopa lähettää ja vastaanottaa Intercom-viestejä AirPodeilla tai yhteensopivilla Beats-kuulokkeilla Intercom-viestit lähetetään kaikkiin HomePod-kaiuttimiin ja kaikkiin laitteisiin, joissa Intercom-ilmoitukset on otettu käyttöön.

Jos otat äänentunnistuksen käyttöön HomePodissa, iPhone, iPad ja Apple Watch eivät vastaanota HomePodilla lähettämiäsi Intercom-viestejä.

Sirin pyytäminen apuun

Käytä Siriä HomePodissa, iPhonessa, iPadissa, Apple Watchissa, AirPodeissa tai CarPlayssa Intercom-viestien lähettämiseen.

• ”Hei Siri, Intercom, on aika herätä.”

• ”Hei Siri, kysy kaikilta: onko koira ruokittu?”

Jos haluat lähettää viestin tietyssä huoneessa tai tietyllä vyöhykkeellä olevaan HomePodiin, sano esimerkiksi:

• ”Hei Siri, ilmoita yläkerrassa: elokuva alkaa.”

• ”Hei Siri, kysy keittiössä: mitä on aamiaiseksi?”

Koti-apin käyttäminen

1. Avaa Koti-appi iPhonessa tai iPadissa.

2. Napauta Intercom-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä .

3. Sano Intercom-viesti. Sano esimerkiksi: ”kerro kaikille, että naapurimme ovat tulossa kylään.” Jos haluat lähettää viestin tietyssä huoneessa tai tietyllä vyöhykkeellä olevaan HomePodiin, sano esimerkiksi: ”Kysy alakerrassa: onko kukaan nähnyt avaimiani?”

4. Kun olet lopettanut tallennuksen, napauta ValmisKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

iOS-näyttökuva, joka näyttää Intercom-viestin tallennusnäytön.

Intercom-viestiin vastaaminen

Kun HomePod tai laite on vastaanottanut Intercom-viestin, voit vastata siihen. Jos viesti jaettiin kaikkien kanssa kotonasi, vastauksesi lähetetään kaikkiin kodin HomePodeihin ja laitteisiin, joissa ilmoitukset ovat käytössä. Jos viesti on lähetetty vain omaan huoneeseesi, vastauksesi lähetetään vain HomePodiin tai laitteeseen, joka on lähettänyt alkuperäisen viestin.

Voit vastata esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

• ”Hei Siri, vastaa: tulen kohta.”

• ”Hei Siri, vastaa: annoin koiralle ruokaa tänä aamuna.”

Jos haluat, että vastauksesi lähetetään vain tiettyihin HomePod-kaiuttimiin, voit nimetä ne vastauksessasi. Sano esimerkiksi:

• ”Hei Siri, vastaa olohuoneeseen: mitä elokuvaa katsot?”

• ”Hei Siri, vastaa alakertaan: saavun viiden minuutin päästä.”

Jos otat äänentunnistuksen käyttöön HomePodissa, iPhone, iPad ja Apple Watch eivät vastaanota HomePodilla lähettämiäsi Intercom-viestejä.

Tee enemmän HomePodin ja HomePod minin avulla