Sirin äänenvoimakkuuden muuttaminen

Voit muuttaa Sirin äänenvoimakkuutta iPhonessa, Apple Watchissa, Macissa ja HomePodissa.

iOS:n näyttökuva Äänenvoimakkuus-liukusäätimestä. Siri ilmoittaa, että mediasisältöä toistetaan suuremmalla äänenvoimakkuudella.

Sirin äänenvoimakkuuden muuttaminen iPhonessa

Voit pyytää Siriä muuttamaan äänenvoimakkuusasetuksia. Sano vain ”Hei Siri, puhu lujempaa” tai ”Hei Siri, puhu hiljempaa”.

Jos haluat muuttaa äänenvoimakkuutta, kun Siri puhuu tai kun käytät kuulokkeita, paina iPhonen sivussa olevia äänenvoimakkuuspainikkeita.

Jos et kuule Siriä, sinun pitää ehkä asettaa iPhone soittoäänitilaan

watchOS:n näyttökuva Puheen voimakkuus – Kaiutin -kohdasta

Sirin äänenvoimakkuuden muuttaminen Apple Watchissa

Nosta rannettasi ja puhu Apple Watchiin. Sano vain ”Hei Siri, puhu lujempaa” tai ”Hei Siri, puhu hiljempaa”.

Voit myös muuttaa äänenvoimakkuutta Asetukset-apista:

1. Avaa Apple Watchin Asetukset-appi.
  2. Napauta Siri.
  3. Selaa alas kohtaan Puheen voimakkuus – Kaiutin.
  4. Napauta äänenvoimakkuuden säätimiä. Napauta vaihtoehtoisesti liukusäädintä ja käännä Digital Crownia.

macOS:n näyttökuva Macin äänenvoimakkuusvalikosta

Sirin äänenvoimakkuuden muuttaminen Macissa

Klikkaa Sirin puhuessa valikkorivillä Äänenvoimakkuuden säätö  ja säädä sitten voimakkuutta vetämällä liukusäädintä. Voit käyttää myös näppäimistön äänenvoimakkuusnäppäimiä.

Jos käytät kuulokkeita, säädä äänenvoimakkuutta Macista.

Sirin äänenvoimakkuuden muuttaminen HomePodissa

Voit pyytää Siriä puhumaan kovempaa, hiljempaa tai tietyllä äänenvoimakkuudella. Sano ”Hei Siri” ja sitten esimerkiksi:

• ”Puhu lujempaa.”
  • ”Puhu aina hiljempaa.”
  • ”Aseta äänenvoimakkuus 60 prosenttiin.”

HomePod säätää Sirin vastauksen äänenvoimakkuutta automaattisesti huoneen melutason, sinun ja HomePodin välisen etäisyyden sekä sen perusteella, kuinka voimakkaasti puhut Sirille. Voit laittaa automaattisen äänenvoimakkuuden päälle tai pois päältä sanomalla ”Hei Siri, laita Sirin automaattinen äänenvoimakkuus päälle” tai ”Hei Siri, laita Sirin automaattinen äänenvoimakkuus pois päältä”.