Opladning af batteriet i en iPad

iPad har et internt, genopladeligt batteri. Læs videre for at få at vide, hvordan du oplader batteriet og genkender understøttede USB-strømforsyninger til iPad.

Sådan oplades iPad-batteriet:

• Slut iPad til en stikkontakt med det medfølgende kabel og USB-strømforsyningen (brug tabellen nedenfor for at finde ud af, hvilken strømforsyning der passer til din iPad).
  • Slut din iPad til en USB 2.0-port med høj effekt via det medfølgende kabel.

Nogle USB 2.0-porte og tilbehørsenheder leverer ikke tilstrækkeligt med strøm til at oplade en iPad. I så fald vises meddelelsen "Oplader ikke" på statuslinjen ved siden af batterisymbolet.

Batterisymbolet i øverste højre hjørne af skærmen viser status for batteriets opladning, samt hvor meget opladning der omtrent er tilbage i batteriet. Ved tilslutning til en strømkilde vises der et lille lynsymbol ud for batterisymbolet. Hvis du oplader batteriet, mens du synkroniserer eller bruger iPad, kan det tage længere tid.

Genopladelige batterier har et begrænset antal opladningscyklusser, og det kan med tiden være nødvendigt at udskifte dem. Batteriets levetid og antal opladninger varierer efter brug og indstillinger. Du kan få flere oplysninger om, hvor længe batteriet forventes at holde mellem to opladninger, ved at se de tekniske specifikationer for iPad.

Tip til opladning

iPad er konstrueret til at blive opladet med USB-strømforsyningen, som følger med i kassen. iPad kan oplades med alle USB-strømforsyninger fra Apple og kan også oplades via en computer med en USB-port med høj strømstyrke, hvilket dog tager længere tid. Når iPad er tilsluttet en computer via en almindelig USB-port (som på de fleste pc'er og ældre Mac-computere), oplades den kun, når den er på vågeblus. Computeren skal være tændt, når iPad oplades via USB. Hvis iPad er tilsluttet en computer, som er slukket eller på vågeblus, bruges batteriet på iPad fortsat.

Hvis iPad har et meget lavt batteriniveau, får du muligvis vist et af følgende billeder, som angiver, at enheden skal oplades i op til 20 minutter, før du kan bruge den. Hvis enheden næsten er løbet tør for strøm, er skærmen muligvis tom i op til to minutter efter at du har tilsluttet strømforsyningen, inden der vises et af de billeder, som angiver lavt batteriniveau. Hvis det hvide opladnings- eller stiksymbol ikke vises, skal du prøve at tilslutte den USB-strømforsyning, der fulgte med din iPad.

Oplader Tilslut strøm

Når du oplader en iPad ved hjælp af computerens USB 2.0-port, skal du kontrollere, om computeren er aktiv og ikke er på vågeblus eller i dvale. iPad oplades ikke, når enheden er tilsluttet ældre tilbehør, som kun understøtter FireWire-opladning. Når iPad er tilsluttet disse tilbehørstyper, vises følgende advarsel:

iOS 7 iOS 6 og ældre versioner
Opladning er ikke understøttet
"Dette tilbehør understøttes muligvis ikke." " Opladning er ikke understøttet med dette tilbehør"

Sådan identificeres en USB-strømforsyning

Billede Institut Navn Watt-tal Virker til…
Apple 10 W
USB-strømforsyning
10 watt
  • Alle iPhone-modeller
  • iPad (3. generation) og ældre modeller
  • Alle iPad mini-modeller
Apple 12 W
USB-strømforsyning
12 watt
  • Alle iPhone-modeller
  • Alle iPad- og iPad mini-modeller

Apple USB-
strømforsyning
5 watt
  • Alle iPhone-modeller
  • iPad mini (1. generation)
Apple 5 W
USB-strømforsyning
5 watt
  • Alle iPhone-modeller
  • iPad mini (1. generation)
Apple 5 W
USB-strømforsyning
5 watt
  • Alle iPhone-modeller
  • iPad mini (1. generation)
Sidst ændret: