Uppdatera mjukvaran på Mac

Använd App Store till att uppdatera Mac-datorns operativsystem och alla appar som du skaffade i App Store.

Öppna App Store-appen på Mac för att söka efter mjukvaruuppdateringar till Mac-dator. Klicka på Uppdateringar i verktygsfältet i App Store och hämta och installera sedan de uppdateringar som anges i listan med Uppdatera-knapparna. Uppdateringar som har installerats under de senaste 30 dagarna visas nedanför den här listan.

Om en förväntad Mac-uppdatering inte visas:

• Installera alla uppdateringar som finns i listan och återgå till fliken Uppdateringar för att kontrollera igen. Använd sökfältet för att hitta en app som du vill uppdatera om du fortfarande inte kan se en förväntad uppdatering.
  • Uppdateringar för Safari och fast mjukvara för Mac kanske inte visas eftersom dessa är en del av macOS-uppdateringar.
  • Om du har en app som du inte skaffade på App Store frågar du apputgivaren om uppdateringar.
  • Om du använder OS X Snow Leopard eller Lion hämtar du OS X-uppdateringar genom att välja Programuppdatering från Apple-menyn ().

Läs om hur du uppdaterar till den senaste versionen av macOS som omfattar senaste Safari och App Store.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.