Så här hämtar du programvaruuppdateringar till din Mac

Uppdatera OS X och program som du har skaffat via Mac App Store eller från Apple.

Använda Mac App Store

1. Öppna App Store-programmet på din Mac.
  2. Klicka på Uppdateringar i verktygsfältet.
  3. Uppdatera varje program separat eller klicka på Uppdatera alla för att installera alla tillgängliga uppdateringar.
    Uppdateringspanelen i Mac App Store

Hitta programuppgraderingar istället för programuppdateringar genom att använda Sök i det övre högra hörnet i fönstret. En uppgradering är en mer omfattande ny version av programvaran. Till exempel är OS X El Capitan en uppgradering från OS X Yosemite eller tidigare.

Eller använd Programuppdatering

Mac App Store medföljer OS X Snow Leopard 10.6.6 och senare. Om du inte har programmet Mac App Store kan du välja Programuppdatering från Apple-menyn och sedan följa anvisningarna på skärmen. En del programvaruuppdateringar finns även tillgängliga från Apples hämtningssida.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: