Ändra datuminformationen i en kalender

Du kan enkelt ändra inställningarna för datumformat i kalendern när du vill. Du kan också låta kalendern visa aktiviteter från programmen Kalender, nationella helgdagar för många olika länder och födelsedagar du registrerat i Kontakter.

Öppna Bilder

1. Klicka på en kalender under Projekt i sidofältet.

2. Klicka på knappen Kalenderinställningar i verktygsfältet.

3. Gör något av följande:

• Välj en ny startmånad eller ett nytt startår: Använd popupmenyerna överst på inställningspanelen.

• Ändra antalet månader i kalendern: Välj en siffra från popupmenyn.

• Visa ett lands nationella helgdagar: Klicka på popupmenyn Visa nationella helgdagar i och välj ett land. Om du vill sluta visa nationella helgdagar väljer du Inget.

• Visa aktiviteter från Kalender: Markera kryssrutan bredvid varje kalender som du vill visa.

Obs! Kalendrarna du ser listas här är de du ställt in i programmet Kalender på datorn.

• Visa födelsedagar du registrerat i programmet Kontakter: Markera Visa födelsedagar från kontakter.

När du har lagt till aktiviteter, helgdagar och annan information i kalendern kan du redigera texten på de enskilda datumen. Se Formatera kalendertext för mer information.