Posta bilder på Facebook, Flickr och Twitter

Du kan publicera bilder och videoklipp direkt från Bilder till ditt Facebook-, Flickr- eller Twitter-konto.

Obs! När du publicerar en Live Photo-bild på Facebook, Flickr eller Twitter överförs Live Photo-bilden endast som stillbild.

Öppna Bilder

Logga in på ditt Facebook-, Flickr- eller Twitter-konto

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Internetkonton.

2. Klicka på Facebook, Flickr eller Twitter

3. Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på Nästa.

Publicera bilder och videoklipp på Facebook

1. Markera de bilder eller videoklipp du vill publicera.

2. Klicka på delningsknappen i verktygsfältet och välj Facebook.

Logga in på ditt Facebook-konto, om du inte redan är inloggad.

3. Väl alternativ för bilden i Facebook-dialogrutan. Du kan också lägga till en kommentar om du vill.

Dialogrutan för FaceBook-delning.
    • Välj vem som kan visa bilderna: Klicka på popupmenyn uppe till vänster och välj ett alternativ.

• Välj var bilderna ska publiceras: Klicka på popupmenyn Tidslinje och välj din tidslinje eller ett album.

• Lägg till datorns plats till bilderna: Klicka på Lägg till plats.

• Lägg till en kommentar: Om du vill kan du skriva en kommentar som följer med bilderna.

4. Klicka på Posta

Publicera bilder till Flickr

Du kan dela dina bilder på webben genom att publicera dem direkt från Bilder till Flickr.

1. Markera de bilder som du vill publicera.

2. Klicka på delningsknappen i verktygsfältet och välj Flickr.

3. Logga in på ditt Flickr-konto, om du inte redan är inloggad.

4. Välj alternativ för bilderna i Flickr-dialogrutan.

Dialogrutan för Flickr-delning.
    • Välj var bilderna ska läggas till: Klicka på popupmenyn Välj bilduppsättning och välj en bilduppsättning (Flickrs namn för album). Om du vill lägga till bilder i din Flickr-bildström väljer du Bildström.

• Välj vem som kan visa bilderna: Klicka på popupmenyn uppe till höger.

• Lägg till en titel, beskrivning och taggar: Skriv text i fälten.

5. Klicka på Publicera.

Dela en bild på Twitter

Du kan dela en bild i taget på Twitter direkt från Bilder.

1. Markera en bild som du vill dela.

2. Klicka på delningsknappen i verktygsfältet och välj Twitter.

Logga in på ditt Twitter-konto, om du inte redan är inloggad.

3. Skriv ett meddelande som är upp till 119 tecken långt i Twitter-dialogrutan. Klicka sedan på Posta.

Obs! Bilden tar upp 21 tecken i din tweet.

Ett meddelande visas där det bekräftas att bilden publicerades.

En länk till den delade bilden visas i ditt Twitter-flöde.