Huvudfönstret i Bilder med Bibliotek valt i sidofältet till vänster, bilder ordnade efter dag till höger och verktygsfältet överst.

Kom igång med Bilder

Kom snabbt igång med att visa och ordna dina bilder och videor i Bilder, och lär dig allt annat du kan göra.

Kom igång med Bilder på datorn

En iPhone, MacBook och iPad som alla visar samma bild på skärmen.

Dina bilder. Överallt.

Med iCloud-bilder har du alltid dina bilder och videor med dig, oavsett vilken enhet du använder. När du tar en bild med iPhone visas den automatiskt i Bilder på datorn.

Så här aktiverar du iCloud-bilder

Fönstret Bilder med ett minne med knappar för att styra och ändra visningen av objekten i minnet.

Titta på minnen

Minnen går intelligent igenom dina bilder och letar efter resor, semestrar, personer, husdjur med mera och presenterar dem sedan i snygga samlingar med temamusik, titlar och cinematiska övergångar.

Så här visar du minnen

Fönstret Bilder med förslag på bilder att lägga till i ett delat bibliotek.

Dela ett helt bibliotek med bra stunder

Med delat iCloud-bildbibliotek kan du smidigt dela bilder och videor med upp till fem andra personer, så att alla kan samarbeta på bildsamlingen och ta del av mer fullständiga minnen, allt på ett enda ställe.

Så här startar du ett delat bibliotek

En bild i redigeringsvy med Justera markerat i verktygsfältet och justeringsverktyg till höger.

Gör bra bilder fantastiska

Du behöver inte vara ett proffs för att redigera som ett. Använd redigeringsverktygen i Bilder till att snygga till bilder, videor och Live Photo-bilder. Du kan förbättra ljuset och färgen, lägga på filter, förbättra inramningen genom att beskära och annat.

Så här redigerar du en bild

Var lagras dina bilder?

Använd biblioteket till att importera, hantera och exportera bilder.

Läs om Bilder-biblioteket

Spara utrymme på datorn

Lagra bilder och videor i full upplösning på iCloud.

Slå på Optimera Mac-lagring

Återskapa raderade bilder

Du kan återskapa bilder och videor som du raderat nyligen.

Radera bilder eller återskapa raderade bilder i Bilder på datorn

Utforska Bilder Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till supportwebbplatsen för Bilder om du vill få mer hjälp.