Anteckningar i gallerivy – innehållet i varje anteckning visas i miniatyrer. Föreslagna sökningar visas i det övre högra hörnet, t.ex. låsta anteckningar och anteckningar med bilagor.

Hitta rätt anteckning när du verkligen behöver den

Använd gallerivyn till att visa alla dina anteckningar som miniatyrer, så kan bilderna leda dig till just den du vill ha. Om du fortfarande inte kan hitta rätt anteckning använder du kraftfulla sökfunktioner som att söka efter bilder eller text inuti skannade dokument med mera.

Hur du söker efter anteckningar

En Mac och en iPad som visar samma anteckning från iCloud.

Anteckna var du än är

När du lägger till internetkonton i Anteckningar kan du alltid ha anteckningarna med dig, oavsett vilken enhet du använder. Du kan spara drömresemålet på datorn och sedan öppna det på din iPad när du vill visa det för vänner.

Så här lägger du till eller tar bort anteckningskonton

En anteckning med en beskrivning av idéer för ett nytt kök, en checklista över saker som behöver göras och en bild på ett kök.

En bild säger mer än tusen ord

Dra och släpp bilder, filmer, länkar och andra filer i dina anteckningar. Du kan också lägga till innehåll i anteckningar direkt från Safari, Bilder, Kartor och många andra program.

Så här bifogar du bilder, länkar och annat

Anteckningar i gallerivy när användaren har klickat på knappen Visa deltagare i verktygsfältet för en anteckning. De personer som har lagts till i anteckningen visas i en lista och du kan se de tillgängliga alternativen.

Samarbeta enkelt

Bjud in andra till att visa eller göra ändringar i en anteckning, eller till en hel delad mapp med anteckningar.

Hur du lägger till personer i anteckningar och mappar

Klicka på Innehållsförteckning högst upp på sidan om du vill bläddra i Anteckningar Användarhandbok.