Dela bilder och videor med familjen

Familjen har ett delat fotoalbum som heter Familj. Du kan visa och hämta bilder och videor som andra familjemedlemmar lagt i albumet, och du kan lägga till egna bilder och videor. Använd något av följande program:

• Bilder på datorn. Du hittar mer information i Översikt av iCloud-bilddelning.

• Bilder på iOS-enheter (iOS 7 eller senare). Mer information finns under Bilder i iOS-användarhandboken för iPhone, iPad eller iPod touch. Om du har en enhet som inte har den senaste iOS-versionen hämtar du användarhandboken för iPhone, iPad eller iPod touch från webbplatsen för Apples handböcker.

• Aperture, om det är installerat på datorn. Mer information finns i Aperture Help.

Innan du kan använda familjens delade fotoalbum måste du ansluta till familjen.