Ställa in en familjepåminnelse

När du ansluter till en familj läggs en delad påminnelselista (med namnet Familj) automatiskt till i programmet Påminnelser. Du kan lägga till påminnelser i den, så visas de i den delade påminnelselistan på de andra familjemedlemmarnas datorer och iOS-enheter. Om du vill veta hur du gör det läser du Dela en lista.

Innan du kan använda familjens delade påminnelselista måste du ansluta till familjen.