Skärmen Kamera i bildläget med andra lägen till vänster och höger under sökaren. Högst upp på skärmen finns knappar för blixt, nattläge, kamerareglage, ProRAW och Live Photo. Under kameralägena finns, från vänster till höger: bild- och videovisarknappen, slutarknappen och knappen för att välja den bakre kameran.

Ta den bästa bilden

Använd iPhone till att ta suveräna bilder och videor som lyfter fram din stil och kreativitet. Du kan göra allt från att ta en spontan bild till att spela in video i cinematiskt läge med kameran i iPhone.

Ta otroliga bilder och videor

Ett FaceTime-gruppsamtal med fyra deltagare. Varje deltagare visas i ett separat fält.

Håll kontakten

Använd iPhone till att dela upplevelser och skapa kontakter på nya sätt.

Fortsätt vara ansluten

Inställningsskärmen för Fokus med följande fokusalternativ, uppifrån och ned: Anpassat, Kör bil, Fitness, Spelar spel, Mindfulness och Läser.

Hitta ditt fokus

Använd iPhone-funktioner som Fokus och Skärmtid som hjälp att minska mängden distraktioner, hantera din tid och behålla koncentrationen.

Lev i nuet

Skärmen Översikt i appen Hälsa visar information om steg under de senaste sex månaderna. Överst på skärmen finns knappar för att visa dina framsteg per dag, vecka, månad och år. Knappen Översikt finns längst ned till vänster och knappen Bläddra längst ned till höger. Knappen Översikt är vald.

Håll dig frisk

Med appen Hälsa på iPhone kan du samla, visa och hantera din hälsoinformation på ett enda ställe.

Spåra din hälsa och kondition

Om du vill utforska iPhone Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).