Ring tillbaka till dina senaste eller missade FaceTime-samtal

Du kan snabbt ringa upp ett av dina senaste FaceTime-samtal igen (inklusive samtal du missat) via programmet FaceTime, Notiscenter, Påminnelser och Dock.

• Ring tillbaka ett samtal från FaceTime: Klicka på Video eller Ljud i Facetime-fönstret för att se en lista över de senaste FaceTime-samtalen du ringt, mottagit eller avböjt. Klicka sedan på videoknappen eller ljudknappen bredvid ett samtal (eller använd Touch Bar).

• Ring tillbaka ett missat samtal från Notiscenter: Klicka på symbolen för Notiscenter från menyraden, klicka på Notiser och klicka sedan på ett samtal i listan över missade samtal. Du kan läsa mer i Ta emot eller stoppa notiser.

• Ring tillbaka ett samtal från en påminnelse: Klicka på länken i FaceTime-påminnelsen.

• Ring tillbaka ett samtal från Dock: Kontroll-klicka på FaceTime-symbolen och klicka sedan på ett samtal under Senaste samtal.

Om du inte ser FaceTime-symbolen i Dock kan du lägga till den.