Systemkrav för FaceTime

Vad du behöver för att ringa FaceTime-samtal

För att kunna ringa ljud- och videosamtal med FaceTime på din Mac måste du:

• Vara ansluten till internet (genom antingen Wi-Fi eller mobildata)

• Vara inloggad på FaceTime med ditt Apple-ID.

Om du inte har ett Apple-ID besöker du Apple-ID-kontowebbplatsen för att registrera ett gratis.

• Ha en inbyggd eller ansluten mikrofon. För FaceTime-videosamtal måste du också ha en inbyggd eller ansluten kamera.

Vad dina vänner behöver för att kunna ta emot dina FaceTime-samtal

Personen du ringer upp för ett videosamtal i FaceTime måste vara inloggad till FaceTime och ha något av följande:

• En Mac med FaceTime installerat samt en inbyggd eller ansluten kamera och mikrofon.

• iPhone 4 eller iPod touch (4:e generationen) med iOS 4.1 eller senare.

• iPhone 4S eller senare.

• iPad 2 eller senare.

Personen du ringer du ringer upp för ett röstsamtal i FaceTime måste vara inloggad till FaceTime och ha något av följande:

• En Mac med OS X 10.9.2 eller senare, samt en inbyggd eller ansluten mikrofon.

• En iOS-enhet med iOS 7 eller senare.

Vad du behöver för att ringa eller ta emot telefonsamtal på din Mac

Om du vill ringa och ta emot samtal på datorn ser du till att:

Om du vill veta mer läser du Ringa upp och ta emot telefonsamtal på datorn.