Sidan för Safari-tillägg i Mac App Store. I sidofältet till vänster finns länkar till andra sidor: Upptäck, Skapa, Arbeta, Spela, Utveckla, Kategorier och Uppdatera. Till höger finns tillgängliga Safari-tillägg.

Hämta appar och Safari-tillägg

Utforska inspirerande appar för filmskapande, fotoredigering eller grafisk design. Det finns också djuplodande artiklar om de bästa Mac-apparna. Med Safari-tillägg kan du anpassa surfningen så att den passar just dig.

Så här hämtar du appar och Safari-tillägg

Huvudsidan för Apple Arcade. Ett populärt spel visas på panelen till höger och andra tillgängliga spel visas nedanför.

Hämta och spela Apple Arcade-spel

Gillar du att spela spel? Kolla in Apple Arcade. Där kan du hitta, hämta och spela en rad olika spel som finns i App Store.

Så här hämtar och spelar du Apple Arcade-spel

Utforska App Store Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner.