App Store Hjälp

Välkommen till App Store

Hämta program och spel till datorn och håll dina program och systemet uppdaterade.

Program i blickfånget i App Store.
Vyn I blickfånget i App Store.

Hitta det bästa programmet

Vad du än vill göra – lära dig att programmera, laga hälsosammare mat eller spela spel – finns det ett program i App Store för just det. Sök efter ett program genom att klicka på I blickfånget, Topplistor eller Kategorier, eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.

Uppdatera alternativ i inställningspanelen för App Store.

Hämta alla program på alla dina datorer

Spara tid genom att ställa in så att program du köper hämtas till dina andra datorer automatiskt (där du är inloggad med samma Apple-ID). Klicka på App Store > Inställningar och välj sedan Hämta automatiskt program som köpts på andra Mac-datorer.