App Store Användarhandbok

för macOS Mojave

Huvudsidan för Mac App Store. I sidofältet till vänster finns länkar till andra sidor: Upptäck, Skapa, Arbeta, Spela, Utveckla, Kategorier och Uppdatera. Till höger finns klickbara områden inklusive Bakom kulisserna, Från redaktörerna samt Redaktörernas val.

Hitta det bästa programmet

Den helt nya Mac App Store gör det lätt att hitta det bästa programmet för dig. Klicka på fliken Upptäck för att hitta ingående berättelser om de bästa Mac-programmen. Eller klicka på Skapa för att hitta inspirerande program för att hjälpa dig med filmskapande, fotoredigering eller grafikdesign.

Så här hittar du, köper och hämtar program

En kontosida i Mac App Store som visar flera program som är klara att hämta. Inställningspanelen för App Store visas som ett överlägg i nedre högra hörnet av sidan Konto. Alternativen ”Automatiska uppdateringar”, ”Hämta automatiskt program som köpts på andra Mac-datorer”, ”Autouppspelning av video” och ”Betyg och recensioner i program” är markerade. Längst ned på panelen finns popupmenyer där du kan välja lösenordsalternativ för köp av program och kostnadsfria hämtningar.

Hämta alla program på alla dina datorer

Spara tid genom att ställa in så att program du köper hämtas till dina andra datorer automatiskt (där du är inloggad med samma Apple-ID).

Så här uppdaterar du program

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i App Store Användarhandbok.