Om aktiv brusreducering inte fungerar som väntat på dina AirPods Pro

Gör så här.

1. Kontrollera att du har den senaste versionen av mjukvaran på din anslutna iPhone, iPad eller Mac.

2. Sätt dina AirPods Pro i öronen och kontrollera att aktiv brusreducering (ANC) är aktiverat.

3. Kontrollera om adaptivt ljud är aktiverat. Adaptivt ljud justerar inställningarna för bruskontroll utifrån omgivningen.

4. Rengör mikrofon- och högtalarnätet med en torr bomullstuss. Ibland kan aktiv brusreducering påverkas av ansamling av skräp eller öronvax. Om det händer kan du uppleva

• att basljudet försvinner

• en ökning av bakgrundsljud, som trafikljud eller flygplansljud.

5. Läs AirPods Pro-serviceprogram för ljudproblem. Om aktiv brusreducering fortfarande inte fungerar som förväntat på dina AirPods Pro (2:a generationen) kontaktar du Apple-supporten.