Om uppdateringar av fast mjukvara för AirPods

Läs om ändringar och funktioner som ingår i uppdateringarna för fast mjukvara för dina AirPods.

Hitta versionen av fast mjukvara för dina AirPods

Uppdateringar för fast mjukvara levereras automatiskt medan dina AirPods laddas och är inom Bluetooth-räckvidden för din iPhone, iPad eller Mac som är ansluten till wifi. Du kan också använda din iPhone, iPad eller Mac för att kontrollera att dina AirPods har den senaste versionen.

Om du vill använda din iPhone eller iPad för att kontrollera att dina AirPods är uppdaterade ser du till att du har den senaste versionen av iOS eller iPadOS. Gå till Inställningar Bluetooth och tryck sedan på informationsknappeninformationsknappen bredvid namnet på dina AirPods. Rulla ned till avsnittet Om för att hitta versionen av den fasta mjukvaran.

Om du vill använda din Mac för att kontrollera att dina AirPods är uppdaterade ser du till att du har den senaste versionen av macOS. Tryck på och håll ned alternativtangenten medan du väljer Apple-menyn  > Systeminformation. Klicka på Bluetooth och leta sedan efter versionen av fast mjukvara under dina AirPods. Med macOS Ventura eller senare kan du även välja Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Bluetooth och sedan klicka på informationsknappeninformationsknappen bredvid namnet på dina AirPods.

Om du inte har en Apple-enhet i närheten kan du boka en tid i en Apple Store-butik eller hos en auktoriserad Apple-servicepartner för att uppdatera din fasta mjukvara.

Senaste versionerna av fast mjukvara

• AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui (usb-C): 6B34

• AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui (Lightning): 6B34

• AirPods Pro (1:a generationen): 6A321

• AirPods (3:e generationen): 6A321

• AirPods (2:a generationen): 6A321

• AirPods Max: 6A325

• AirPods (1:a generationen): 6.8.8

Läs om hur du kan identifiera dina AirPods.

Viktig information om version 6A325

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 6A324

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information för version 6A321

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information för version 6A317

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 6B34

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 6B32

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information för version 6A305

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information för version 6A303

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information för version 6A300/6A301

Uppdatering 6A300/6A301 av fast programvara till AirPods tar upplevelsen av AirPods Pro (2:a generationen) med adaptivt ljud, konversationsmedvetenhet och personanpassad volym till nästa nivå när de används tillsammans med iOS 17 och macOS Sonoma. Uppdateringen gör det också enklare att styra samtal genom att trycka för att slå på eller av mikrofonen för AirPods (3:e generationen), AirPods Pro (1:a och 2:a generationen) och AirPods Max, samt betydande förbättringar av den automatiska växlingsupplevelsen för alla tillgängliga AirPods på Apple-enheter med de senaste programuppdateringarna.

Viktig information om version 5E135

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 5E133

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 5B59

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 5B58

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 5A377

• Buggfixar och andra förbättringar

Viktig information om version 5A374

• Tillagda funktioner och egenskaper för att stödja nya AirPods Pro (2:a generationen)

Viktig information om version 4E71

• Buggfixar och andra förbättringar