Använd adaptivt ljud med dina AirPods Pro (2:a generationen)

Funktionerna för adaptivt ljud, såsom Adaptiv bullerkontroll, Personanpassad volym och Konversationsmedvetenhet, anpassas automatiskt till din miljö för att finjustera din ljudupplevelse.

Aktivera Adaptiv bruskontroll

Aktivera Personanpassad volym

Aktivera Konversationsmedvetenhet

Aktivera Adaptiv bruskontroll

Med Adaptiv bruskontroll kombineras Aktiv brusreducering och Transparens för att skräddarsy mängden bruskontroll du behöver baserat på förändrade brusförhållanden i din omgivning.

Aktivera Adaptiv bruskontrollAdaptiv bruskontroll på din iPhone eller iPad i Inställningar > [dina AirPods].

alt-text

Lär dig hur du växlar mellan bruskontrollägen

Lär dig hur du anpassar vilka bruskontrollägen du ska växla mellan

Aktivera Personanpassad volym

Med Personanpassad volym justeras medievolymen på dina AirPods Pro (2:a generationen) baserat på miljöförhållandena och den volym du föredrar. Den lär sig över tid vilken ljudnivå du föredrar så att medievolymen finjusteras efter din omgivning.

Så här aktiverar du Personanpassad volym:

alt-text
  • Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad och tryck på [dina AirPods]. Aktivera sedan Personanpassad volym under Ljud.

• Få Siris uppmärksamhet, och säg sedan något i stil med ”Aktivera Personanpassad volym”.

Aktivera Konversationsmedvetenhet

Om du börjar prata medan du har på dig dina AirPods Pro (2:a generationen) sänker Konversationsmedvetenhet smidigt medievolymen och förstärker rösterna framför dig. När samtalet är över skruvas volymen automatiskt upp och du får tillbaka till den ursprungliga inställningen för bruskontroll. Du kan också avsluta ett samtal för hand genom att trycka och hålla på AirPods-skaftet eller svepa uppåt på skaftet.

Så här aktiverar du Konversationsmedvetenhet:

alt-text
  • Öppna Kontrollcenter på din iPhone eller iPad. Tryck på och håll ned volymkontrollen och tryck sedan på KonversationsmedvetenhetKonversationsmedvetenhet.

• Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad och tryck på [dina AirPods]. Aktivera sedan Konversationsmedvetenhet under Ljud.

• Få Siris uppmärksamhet, och säg sedan något i stil med ”Aktivera Konversationsmedvetenhet”.

Funktioner för adaptivt ljud finns tillgängliga för både AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetuiet (usb-C) och AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetuiet (Lightning).

För iOS: Tillgängligt på iPhone SE (2:a generationen och senare), iPhone XS, iPhone XR och senare modeller med iOS 17 eller senare när de parkopplas med AirPods Pro (2:a generationen) med den senaste fasta mjukvaran.

För iPadOS: Tillgänglig på iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen och senare), iPad Pro 10,5 tum. iPad Pro 11 tum (1:a generationen och senare), iPad Air (3:e generationen och senare), iPad (6:e generationen och senare) och iPad mini (5:e generationen och senare) med iPadOS 17 och senare när de parkopplas med AirPods Pro (2:a generationen) med den senaste fasta mjukvaran.

För macOS: Tillgänglig på MacBook Air (2018 och senare), MacBook Pro (2018 och senare), iMac (2019 och senare), iMac Pro (2017), Mac mini (2018 och senare), Mac Studio (2022) och Mac Pro (2019 och senare) med macOS Sonoma och senare när de parkopplas med AirPods Pro (2:a generationen) med den senaste fasta mjukvaran.