Använda en Windows-dator för att avbryta prenumerationer från Apple

Om du inte har en Apple-enhet kan du fortfarande avbryta prenumerationer från Apple på en Windows-dator.

Använda iTunes för att avbryta de flesta prenumerationer

1. Öppna iTunes på din pc. Om du inte har iTunes hämtar du iTunes för Windows.
  2. Välj Konto från menyraden längst upp i iTunes och sedan Visa mitt konto. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.
  3. Klicka på Visa konto.
  4. Bläddra till avsnittet Inställningar. Klicka på Hantera bredvid Prenumerationer.
  5. Klicka på Redigera bredvid prenumerationen i fråga. Ser du inte prenumerationen som du letar efter?
  6. Klicka på Avbryt prenumeration. Om Avbryt prenumeration inte visas har prenumerationen redan avbrutits och kommer inte att förnyas.

Använda iCloud för Windows för att avbryta iCloud-lagring

1. Öppna iCloud för Windows på din pc. Om du inte har iCloud för Windows hämtar du iCloud för Windows.
  2. Klicka på Lagring.
  3. Klicka på Ändra lagringsplan.
  4. Klicka på Nedgraderingsalternativ.
  5. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och klicka på Hantera.
  6. Välj en gratis plan.
  7. Klicka på Klar.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.