Hämta iCloud för Windows

Med iCloud för Windows får du tillgång till bilder, videor, e-post, din kalender, filer och annan viktig information på mobila enheter och på din Windows-dator.

iCloud för Windows

Ha allt du gillar, på alla enheter du använder

När du hämtar och ställer in iCloud på din Windows-dator blir dina bilder, videor, e-postmeddelanden, filer och bokmärken tillgängliga på alla dina enheter. Om du behöver hjälp kan du hitta lösningar på vanliga problem eller läsa mer om iCloud för Windows.

Hämta iCloud för Windows

Samla dina bilder på ett enda ställe

Med iCloud-bilder på din Windows-dator kan du hämta alla bilder och videor från iCloud till datorn eller överföra ditt bildbibliotek till iCloud. Och genom att slå på Delade album kan du dela dina minnesvärda ögonblick med dem du själv väljer.

Mac och iPhone som använder iCloud-bilder

Kom igång med iCloud-bilder:

1. Öppna iCloud för Windows.
  2. Klicka på Alternativ bredvid Bilder.
  3. Välj iCloud-bilder.
  4. Klicka på Klar och sedan på Använd.

Du kan hantera och ta bort dina bilder och videor från appen Bilder på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-dator och på iCloud.com.

Öka lagringsutrymmet i iCloud

Du får automatiskt 5 GB lagring i iCloud bara genom att registrera dig. När du uppgraderar lagringsplanen, som börjar på 50 GB för 0,99 USD i månaden, får du ännu mer utrymme för att lagra det som är viktigast för dig i iCloud. Det innebär att du får extra utrymme för alla dina bilder, videor, dokument, appar med mera. Du kan uppgradera direkt på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och pc.

Köp mer iCloud-lagring från din pc:

1. Öppna iCloud för Windows.
  2. Klicka på Lagring > Visa konto.
  3. Ange ditt Apple ID-lösenord.
  4. Klicka på Visa konto och följ sedan instruktionerna.

Läs mer om priser för iCloud-lagring i ditt land eller din region.

Få ut maximalt från iCloud

Läs mer om hur du använder iCloud för Windows till att komma åt dina filer i iCloud Drive, ansluta till Mail i Outlook och enkelt dela bilder, kalendrar och bokmärken på alla dina enheter. Om du når lagringsgränsen i ditt iCloud, kommer vi att hjälpa dig att hantera ditt lagringsutrymme så att du alltid har de senaste versionerna av din viktigaste information.

iCloud för Windows 7.7 och senare kräver uppdateringen från april 2018 för Microsoft Windows 7 till Windows 10, Outlook 2007 eller senare, eller iCloud.com (för Mail, Kontakter, Kalender) samt Internet Explorer 10 eller senare, Firefox 30 eller senare, eller Google Chrome 28 eller senare (för Bokmärken).

Om du använder ett hanterat Apple-ID finns det inte stöd för iCloud för Windows.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.