Hämta iCloud för Windows

Med iCloud för Windows får du tillgång till bilder, videor, e-post, din kalender, filer och annan viktig information på mobila enheter och på din Windows-dator.

Detta behöver du

* På Windows 7 och Windows 8 kan du hämta iCloud för Windows på Apples webbplats

Få ut det mesta av iCloud för Windows

När du hämtar och ställer in iCloud på din Windows-dator blir dina bilder, videor, e-postmeddelanden, filer och bokmärken tillgängliga på alla dina enheter.

Om du behöver hjälp kan du hitta lösningar på vanliga problem eller läsa mer om iCloud för Windows.

Vill du komma åt de senaste iCloud-funktionerna? Se systemkraven för iCloud. Du kan även läsa om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen. Om du använder ett hanterat Apple-ID finns det inte stöd för iCloud för Windows.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.