Om säkerhetsinnehållet i macOS Mojave 10.14.6-tilläggsuppdatering

Det här dokumentet beskriver säkerhetsinnehållet i macOS Mojave 10.14.6-tilläggsuppdatering.

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste uppdateringarna visas på sidan Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Apples säkerhetsdokument hänvisar till sårbarheter (när det är möjligt) med hjälp av CVE-ID.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet.

macOS Mojave 10.14.6-tilläggsuppdatering

Släpptes 26 augusti 2019

Kernel

Tillgängligt för: macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Ett skadligt program kan köra opålitlig kod med systembehörighet

Beskrivning: Ett problem med användning av tidigare använt minne åtgärdades genom förbättrad minneshantering.

CVE-2019-8605: Ned Williamson i samarbete med Google Project Zero

Ytterligare tack

Kernel

Vi vill tacka @Pwn20wnd, Ahmed Aldeab (@AldeabAhmed) för hjälpen.

Uppdaterades 17 september 2019

Om du installerar macOS Mojave 10.14.6-tilläggsuppdatering uppdateras byggnumret för macOS till 18G95. Det här bygget innehåller säkerhetsinnehållet som beskrivs i den här artikeln. Om du uppdaterade till macOS Mojave 10.14.6 och ditt macOS-bygge inte är 18G95 ser du till att även installera tilläggsuppdateringen.

Läs om hur du hittar macOS-versionen och byggnumret på din Mac.

Läs om hur du uppdaterar mjukvaran på din Mac.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.