Anslut en trådlös handkontroll till din Apple-enhet

Läs hur du parkopplar din trådlösa DualShock 4- eller Xbox-handkontroll med din iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac-dator.

Anslut din trådlösa handkontroll för att spela spel från Apple Arcade eller App Store, navigera på Apple TV med mera. Spelen behöver ha stöd för handkontroller.

Se vilka trådlösa kontroller som stöds

• Trådlös handkontroll med Bluetooth (Model 1708) till Xbox
  • Trådlös handkontroll, Series 2, till Xbox Elite
  • Xbox Adaptive Controller
  • Trådlös handkontroll PlayStation DualShock 4
  • Andra MFi (Made for iOS) Bluetooth-handkontroller kan vara kompatibla

Microsoft och Apple arbetar tillsammans för att ge kunder kompatibilitet för handkontrollen till Xbox Series X i en kommande uppdatering.

Parkoppla en handkontroll med din iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac-dator

Följ anvisningarna som kom med den trådlösa handkontrollen för att sätta den i parkopplingsläge. Läs sedan hur du parkopplar handkontrollen med din iOS- eller iPadOS-enhetApple TV eller Mac-dator

Parkopplingsstegen, knappkontrollerna och anpassningen av knapparna är olika för olika handkontroller. Hör med handkontrollens tillverkare för mer information.

Om handkontrollen inte fungerar som förväntat

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.