Anslut en trådlös PlayStation-handkontroll till din Apple-enhet

Anslut en trådlös PlayStation-handkontroll till din iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller Apple Vision Pro.

PlayStation-kontroller som stöds

• Trådlös handkontroll PlayStation DualShock 4

• Trådlös handkontroll DualSense till PlayStation 5

• Trådlös handkontroll DualSense Edge till PlayStation 5

Parkoppla och anslut handkontrollen

1. Se till att handkontrollen är avstängd.

2. Tryck och håll ned knappen PS och knappen Create (eller Share) samtidigt tills ljusfältet börjar blinka. Handkontrollen är nu i parkopplingsläge vilket gör att den kan upptäckas av din Apple-enhet.

3. Öppna Bluetooth-inställningarna på Apple-enheten och välj sedan handkontrollen på listan med enheter i närheten.

4. Om handkontrollen parkopplas men inte ansluter kan du trycka på PS-knappen på handkontrollen.

Läs mer

Läs mer om att ansluta trådlösa spelkontroller, inklusive hur du anpassar knappar och andra funktioner på handkontrollen, och vad du ska göra om handkontrollen inte går att ansluta eller fungerar som förväntat.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.