Använda LG UltraFine 4K-bildskärmen på 23,7 tum med din Mac eller iPad

Läs om LG UltraFine 4K-bildskärmen på 23,7 tum och hur du använder den med din Mac eller iPad.

Om LG UltraFine 4K-bildskärmen

LG UltraFine 4K-bildskärmen på 23,7 tum har en upplösning på 3840x2160, stort färgomfång (P3), ljusstyrka på 500 cd/m² och inbyggda stereohögtalare. Genom integrering med macOS kan du styra bildskärmens volym och ljusstyrka utan fysiska knappar på skärmen.

Thunderbolt 3-logotypen Skärmen har två Thunderbolt 3 (usb-C)-portar som ger upp till 94 W laddningseffekt till din bärbara Mac-dator eller iPad och tre usb-C-portar som fungerar som nedströms Usb-C-portar (5 Gbit/s) för att ansluta andra enheter och tillbehör.

Systemkrav och kompatibla Mac- och iPad-modeller

Till LG UltraFine 4K-skärmen krävs en Mac med en usb-C-port eller Thunderbolt 3-port (Usb-C) som har macOS Mojave 10.14.5 eller senare eller en iPad med en usb-C-port.

3840×2160 vid 60 Hz

Du kan använda LG UltraFine 4K-bildskärmen i en upplösning på 3840x2160 vid 60 Hz på följande enheter:

Läs mer om hur du ändrar bildskärmupplösningen.

3840×2160 vid 30 Hz

Du kan använda LG UltraFine 4K-bildskärmen med upplösningen 3840x2160 vid 30 Hz med följande iPad-modeller:

Om du har problem med att ansluta bildskärmen

• Få hjälp med videoproblem om du fortfarande inte ser någon bild när du använder rätt kabel.

• Om det inte går att slå på LG UltraFine 4K-bildskärmen eller om ingen bild visas efter att du följt anvisningarna i artikeln ovan ska du kontakta LG angående service av bildskärmen.

• Du kan hämta användarhandboken till LG UltraFine 4K-bildskärmen på LG:s supportsida.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.