Använd LG UltraFine 4K-bildskärmen på 23,7 tum med din Mac eller iPad Pro

Läs om LG UltraFine 4K-bildskärmen på 23,7 tum och hur du använder den med din Mac eller iPad Pro.

Om LG UltraFine 4K-bildskärmen

LG UltraFine 4K-bildskärmen på 23,7 tum har en upplösning på 3 840 × 2 160, P3-färgrymd, ljusstyrka på 500 cd/m2 och inbyggda stereohögtalare. Genom integrering med macOS kan du styra bildskärmens volym och ljusstyrka utan fysiska knappar på skärmen.

Om du ansluter bildskärmen med Thunderbolt 3-kabeln (USB-C)Thunderbolt 3-logotypen (ingår) ger den upp till 85 W laddningseffekt till din MacBook Pro eller MacBook Air. Bildskärmen har två Thunderbolt 3-portar (USB-C) och du kan använda en för att ansluta till en annan 4K-bildskärm.

Om du ansluter bildskärmen med en enda USB-C-kabel USB-logotypen (ingår) ger den upp till 85 W laddningseffekt till din MacBook Pro eller iPad Pro. Bildskärmen har tre USB-C-portar och två Thunderbolt 3-portar (USB-C) som fungerar som en inbyggd USB-hubb (5 Gbit/s) och gör det möjligt att ansluta och strömförsörja kompatibla enheter och tillbehör.

Systemkrav och kompatibla Mac-modeller

Till LG UltraFine 4K-bildskärmen krävs Mac med USB-C-port eller Thunderbolt 3-port (USB-C) och med macOS Mojave 10.14.5 eller senare eller en iPad Pro med en USB-C-port.

LG UltraFine 4K-bildskärmen har stöd för en upplösning på 3 840 x 2 160 med 60 Hz på följande enheter:

Läs mer om hur du ändrar skärmupplösningen.

Om du har problem med att ansluta bildskärmen

• Få hjälp med videoproblem om du fortfarande inte ser någon bild när du använder rätt kabel.
  • Om det inte går att slå på LG UltraFine 4K-bildskärmen eller om ingen bild visas efter att du följt anvisningarna i artikeln ovan ska du kontakta LG angående service av bildskärmen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.