Uppgradera från Apples driftsättningsprogram före 1 december 2019

Uppgradera nu till Apple School Manager eller Apple Business Manager för att fortsätta använda enhetsregistreringsprogrammet och volymköpsprogrammet. Från och med 1 december 2019 kommer du inte längre åt enhetsregistreringsprogrammet från deploy.apple.com. Från och med 1 maj 2020 kommer volymköpsprogrammet inte längre att vara tillgängligt.

Uppgradera till Apple School Manager

Om din utbildningsorganisation för närvarande använder Apples driftsättningsprogram, som enhetsregistreringsprogrammet eller volymköpsprogrammet, kan ni uppgradera till Apple School Manager

Apple School Manager är en tjänst som låter dig köpa innehåll, konfigurera automatisk enhetsregistrering i din MDM-lösning (Mobile Device Management) och skapa konton för dina elever och anställda. Apple School Manager finns tillgängligt på webben och är utformat för teknikchefer, IT-administratörer, anställda och instruktörer.

Uppgradera till Apple School Manager1 genom att logga in på deploy.apple.com eller school.apple.com med ditt konto för Apples driftsättningsprogram och följa anvisningarna på skärmen.

Uppgradera till Apple Business Manager

Om ditt företag för närvarande använder enhetsregistreringsprogrammet går det att uppgradera till Apple Business Manager. Om organisationen endast använder volymköpsprogrammet (VPP) 2 kan du registrera dig för Apple Business Manager och sedan bjuda in befintliga VPP-köpare till ditt nya Apple Business Manager-konto.

Med Apple Business Manager kan du köpa innehåll och ställa in automatisk enhetsregistrering i din mobilhanteringslösning (MDM). Apple Business Manager finns tillgängligt på webben och är utformat för teknikchefer och IT-administratörer.

Du uppgraderar till Apple Business Manager1 genom att logga in på deploy.apple.com eller business.apple.com med ditt konto för Apples driftsättningsprogram och följa anvisningarna.

Läs mer

1. Om du vill uppgradera till Apple School Manager eller Apple Business Manager behöver du en Mac med Safari version 8 eller senare eller en pc med Microsoft Edge version 25.10 eller senare.

2. Efter 1 december 2019 kommer äldre deploy.apple.com-användare inte längre att kunna skapa VPP-konton men det går fortfarande att bjuda in befintliga konton till Apple Business Manager-organisationer.