Nyheter i uppdateringar för macOS Mojave

Läs mer om uppdateringar som Apple har släppt för macOS Mojave.

Uppdateringarna för macOS Mojave förbättrar Mac-datorns stabilitet, prestanda och kompatibilitet, och rekommenderas till alla som använder Mojave. Välj Systeminställningar i Apple-menyn () och klicka på Programuppdatering för att hämta uppdateringarna. Läs mer om hur du uppdaterar mjukvara på din Mac.

Se Säkerhetsuppdateringar från Apple för mer information om säkerhetsinnehåll i uppdateringarna.

macOS Mojave 10.14.3-uppdateringen

Dessa uppdateringar förbättrar Mac-datorns säkerhet, stabilitet och kompatibilitet och har följande företagsinnehåll: När användare skapar en fildelningsanslutning som använder ett giltigt Kerberos TGT för att autentisera uppmanas användare inte längre att ange sina uppgifter.

macOS Mojave 10.14.2-uppdateringen

Den här uppdateringen:

• Lägger till stöd för RTT (real-time text) wifi-samtal.
  • Lägger till ett menyobjekt i News för att öppna en artikel i Safari.
  • Löser ett problem som kan förhindra iTunes från att spela upp media till AirPlay-högtalare från tredje part.

Företagsinnehåll:

• Låter administratörer aktivera FileVault via MDM för mobilkonton och användare skapade av MDM.
  • Låter användare nollställa sitt inloggningslösenord i inloggningsfönstret när deras lösenord har gått ut på grund av en lösenordspolicy.
  • Löser ett problem som förhindrar bildskärmar från att fungera när de är anslutna till MacBook Pro-modeller som lanserades 2018 om även vissa USB-grafikenheter från tredje part var anslutna.

macOS Mojave 10.14.1-uppdateringen

Den här uppdateringen:

• Ger stöd åt video- och ljudgruppsamtal i FaceTime, vilket upp till 32 deltagare kan använda samtidigt. Samtalen använder end-to-end-kryptering av sekretesshänsyn och kan startas från en Meddelanden-gruppkonversation. Personer kan även ansluta när som helst under ett aktivt samtal.
  • Lägger till över 70 nya emojikaraktärer, även nya karaktärer med rött hår, grått hår och lockigt hår, nya emojisymboler för flintskalliga personer, fler emotionella leende ansikten och ytterligare symboler inom djur, sport och mat.