Nyheter i uppdateringar för macOS Mojave

Läs mer om uppdateringar som Apple har släppt för macOS Mojave.

Uppdateringarna förbättrar Mac-datorns stabilitet, prestanda och kompatibilitet, och rekommenderas till alla som använder macOS Mojave. Välj Systeminställningar i Apple-menyn () och klicka på Programuppdatering för att hämta uppdateringarna. Läs mer om hur du uppdaterar mjukvara på din Mac.

Se Säkerhetsuppdateringar från Apple för mer information om säkerhetsinnehåll i uppdateringarna.

macOS Mojave 10.14.1-uppdateringen

Den här uppdateringen:

• Ger stöd åt video- och ljudgruppsamtal i FaceTime, vilket upp till 32 deltagare kan använda samtidigt. Samtalen använder end-to-end-kryptering av sekretesshänsyn och kan startas från en Meddelanden-gruppkonversation. Personer kan även ansluta när som helst under ett aktivt samtal.
  • Lägger till över 70 nya emojikaraktärer, även nya karaktärer med rött hår, grått hår och lockigt hår, nya emojisymboler för flintskalliga personer, fler emotionella leende ansikten och ytterligare symboler inom djur, sport och mat.