Om fel -54 visas när du synkroniserar med din dator

Om innehållet inte synkroniserar slår du samman filerna i iTunes-biblioteket och kontrollerar om det är problem med säkerhetsmjukvara från tredje part.

När du försöker synkronisera en iPhone, iPad eller iPod touch med din dator kan följande varningsmeddelande visas:

”iPhone-enheten [enhetsnamn] kan inte synkroniseras. Ett okänt fel inträffade (-54).”

Detta kan hända om en fil på din dator eller iOS- eller iPadOS-enhet är låst. Klicka på OK för att fortsätta synkroniseringen.

Gör så här om ditt innehåll inte synkroniseras:

Om du fortfarande ser felet kan du försöka med stegen nedan.

Samla mediefilerna på din dator

Mediefilerna i Musik-appen eller iTunes-biblioteket kan vara sparade på flera platser. Försök samla dina filer i ett bibliotek.

Titta efter problem med säkerhetsmjukvara från tredje part

Vissa mjukvaror från tredje part, däribland säkerhetsmjukvara, kan störa synkroniseringsprocessen mellan datorn och enheten. Ändra inställningarna för säkerhetsmjukvaramet och se om det löser problemet.

Synkronisera en liten mängd innehåll

Synkronisera endast en liten mängd innehåll i taget. Lägg till mer innehåll tills felet uppstår igen. På det sättet kan du identifiera det innehåll som orsakar felet.

Radera det och hämta innehållet på nytt

Om det här problemet uppstår med innehåll från iTunes Store raderar du det och hämtar sedan appar igen och raderar och hämtar sedan musik igen. Eller hämta apparna och hämta musik direkt till din iPhone, iPad eller iPod touch.

Radera och importera innehåll på nytt

Om innehållet inte är från iTunes Store raderar du det och importerar det på nytt från originalkällan.

Ta bort pdf-filer från synkroniseringsprocessen

Problemet kan uppstå när du försöker överföra köp från appen iTuneshttps://support.apple.com/sv-se/HT211816https://support.apple.com/sv-se/HT211816transfer iTunes music purchases

Lös problemet genom att använda alternativet Dela i appen Böcker på din enhet för att skicka pdf-filen till dig själv. En kopia av pdf-filen sparas på ditt e-postkonto och delar den med den e-postadress du väljer och som kan nås från din dator. Därefter tar du bort pdf-filen från din enhet.